![]() |
Sigara tiryakileri kapalı alanlardaki sigara içme yasağını doğru buluyormusunuz?
Arkadaşlar kapalı alanlardaki sigara yasağını sigara tiryakisi arkadaşlar nasıl karşılıyorlar öğrenmek istedim. Lütfen sadece sigara kullanan arkadaşlar ankete katılsınlar. Anketin sonucunu etkilememesi için sigara içmeyen arkadaşlar oy kullanmasınlar.
|
kanun guzel oldu ama dusunsenıze bı cafedesın yada bardasın musterı hesabı kabartıp sıgara ıcmek ıcın dısarı cıkacaaak ve gerı dönmeyecek :D sıgara odaları olmadan işletme sahıplerı cok zarar edecekler cunku bunun daha kış ayı var..
|
melike konuya değişik bi yaklaşım olmuş:D
|
ama bak bunu sana az öncede dedııım :D dedıgım cıkacak bak gör :D:D
|
Alıntı:
|
gibi gibi :):)
|
asLnda çoK ii oLmuş. Sonuçta siqaRa içmeK için dışarı çıKmaK zorunda oLdukLarını biLecek kişiLer Kendilerini zorLayıp beLkide soğuK havaLarda dışarı çıKmamaK için sigara içmeKten vzqeçecekLerdir..
|
bence yeşil alanlarda da içilmemesi lazım:d
|
bu yöntem sigaraya egilimi dahada artırdı
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mesela kahveleri ele alalım.sigara içmeyenler iyi oldu diyorlar ama iki el oyun oynayacak adam bulamıyorlar artık.çünkü bomboş.daha şimdiden otuz bin kahve kapatacakmış diye duydum.her kahvede birkaç kişi çalışıyor.bir de bunların ailelerini hesaplarsak;işsizler ordusuna yeni bir tüne katılıyor.sigaranın zararlarını kimse inkar edemez,bir bakıma yasak güzel birşey.ama memlekette o kadar zararlı şey mevcut ki...
mesela fabrikalar.ben çeşitli fabrikalarda çalıştım ve de ufak tefek değil ulusal ölçekte büyük grupların veya uluslararası holdinglerin fabrikaları ama kimilerinde ortamda uçuşan hammadde zerrecikleri kiminde kimyasal madde kokuları falan.emekliliğini görmeden kanserden giden çok adam var memlekette.ayrıca ilkokullarda uyuşturucu,liselerde kızların satıldığı bir ülkede böyle kapsamlı bir sigara yasağı bana komik geliyor... |
Alıntı:
|
ya ne anlıyorlar şu sigaradan. sigara için en güzel söz; PARASINI EL ALIR DUMANINI YEL ALIR ZEHİRDE İÇENE KALIR
|
KesinLikLe iyi.! Doğru.!!
|
Hayır yanlış buluyorum okeyın en guzel yerındesın cay geldı ee bunun yanına bı cıgara lazım dısarımı cıkacaz oOoOoo :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaşasın dumansız hava sahası :D:D:D
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.