![]() |
İnsanlik DiŞi (mutlaka Bakin)
iNSANLIK DISI-- OLAMAZ BOYLE BISEY
DIKKAT!!!!!! LüTFEN YAZIYI OKUYUN VE SONRA RESIMLERE BAKIN (MIDENIZ KALDIRAMAYABILIR) TAIWAN ve ÇIN'DE YEMEK DIYE YEDIKLERI SEY DAHA DOGMADAN ÖLEN CENIN veya KüRTAJ ILE ALINAN 4-5 AYLIK BEBEKLER.! VE DüNYANIN BU TüR SEYLERE TANIK OLMASINI SAGLAYIN!!!! HASTANELERDEN 50-70$ karsiliginda aliniyormus http://img353.imageshack.us/img353/9923/ytgy0qg.jpg http://img431.imageshack.us/img431/7293/gyjg9xk.jpg http://img378.imageshack.us/img378/4041/mk7ql.png |
yok artık daha neler...bunlardan daha nalet bi ülke yok sanırım....paylasım için tesekkürler...
|
olamaz yaa bu nasıl insanlık
|
irenc...
paylasım icin sağol |
kusmam gerekiyor.....
yamyam bu adamlar.... |
bunlar demek ileri zekalı oluşlarını insan yiyerek gerçekleştiriyorlar heralde *****
|
yuh be sonra gelde katil oLma çocukları ya küdretmemek için zor tutuyom kendimi
|
N
YA KARDESİM NERDEN BİLİYOSUNKİ BUKADAR KESİN KONUSUYORSUN..BELKİ
İFTİRA YADA SANAL BİR ŞAKA BEN HİÇBİR İNSANIN BUNU YAPABİLECEGİNE İNANMIYORUM.:eek: |
bu kadarda insan acımasız olamaz bunlar insanmı acaba:(
|
ben böyle insanların var yaaaaaaaaaaaaaaaa........
|
bu sanal bir şaka falan değil malesef gerçek çin internet sitelerinde bu tarz olaylara raslayabilirsiniz...iğrenç ötesi bunlar insan değil hayvanlar bile kendi yavrularını yemiyo...paylaşım için teşekkür
|
bu insanların yamyamalarda farkı ne ozaman ben onu anlamadım
|
yazık yaa sonucta oda canlıydı cok yazık lanet olsun bunu yapanlara ********ler
|
aman Allahım birileri bı insanlara akıl versin böyle iğrençlik olmaz yaaa nasıl bir ülke bunlar aman Allahım
|
ben o çinlilerin ... walla hiç bişry demiyom ama bumlardan birini elime geçirirsem .. Allah kurtarsın derim ... yerden bitme adamlar
|
bunu yapanlara insan denmez ne biçim varlık bu cinliler anlamış değilim
|
ya bı ınsan bu kadar acımasız olabılır mı?ama yapıyolar ıste,hesabını veremeyecekler ama.sagoalsın kanka konu ııcn
|
OHA, böyle seymi olur!? Gercek deyildir....
|
Gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama bu insanlar midesiz ya! Yok böle insan sabah sabah mahvettiler içim bayıldı alallaa :[
|
Akillari Manevİyat Adina HİÇbİŞey BasmiyomuŞ.......yazik
|
Allahım yaa cok yazık bu ne böle:((
içim kötü oldu yaaa |
Allah **** versinnn:(
|
bunlar insan olamaz
|
"Ülkenin resmi bir dini yoktur ; ancak Çin ile birlikte anılan Budizm, Taoizm, İslam gibi inançlar ülke nüfusunun yaklaşık %4-6'sını oluşturduğundan nüfusun geriye kalan çoğunluğu ateist yani bir dine mensup olmayan olarak nitelendirilebilir. (Din ile ilgili bu veriler: Wikipedia'nın ingilizce sayfasından CIA'nin ülkeler sayfasına kadar heryerde bulunabilen ortak bilgilerden edinilmiştir.)"
Yani Çinli'lerin dini yok. İmanı ve inancı da yok o zaman normal demek ki onlara akıl veren anlatan da yok. Çokluk ve cehalet ne beklenir zeten .Töbe töbe miden kalktı be :cursing: Konu içinizi dökün bölümünden hayat dersleri bölümüne taşınmıştır. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.