![]() |
ellerine sağlık kardeşim +1000 rep
|
gerçekten haklısın kardeşim bizler desteklediğimiz sürece bunlar katliama ara vermeden devam ederler destekleyen arkadaşlara küçük bir uyarı niteliğindeki açmış olduğun konu için çok teşekkür. +rep unutmadık
|
sağol kardeş bilinçli bazı kardeşler böyle uyarılar yapsınki hayatımıza girmiş bu pisliklerin kimler olduğunun farkına varalım.
|
cidden bunu farkına varmak bile büyük bir onurdur
|
tamamen katılıyorum + rep
|
katılıyorum, çevremdekileride boykot etmeye teşvik ediyorum.
|
arkadasım bende boykot etmek istiyorum ama ne alıyosam israil malı ne halt yiyeceğimi bilmiyorum
|
koskoca çakal ailensinden bu kadar kişimi konuyu okudu arkadaşlar biraz özverili olalım orda olanlar bizlerde olabilirdik...
|
Alıntı:
bugun onlara yarın bıze KAHROLSUN İSRAİL:mad: |
ben 6 aydir boykottayim zaten sizleride ozverili olmaya davet ediyorum
|
bende çoktan beri boycatdayım 1 yılı kesinlikle geçmiştir.Ama bazen çok nadir ama caca cola veya fanta alıyordum 2 hafta öncesine kadar falan.Domuz ile ilgili bi şeyler söylediler ondanda vazgeçtim.HADİ DİYELİM SİZ BOYCOT ETMEK İSTEMİYORSUNUZ NORMALDİR AMA MÜSLÜMANSANIZ BU ÜRÜNLERİ KULLANMAYIN ÇÜNKÜ DOMUZ ATKI MADDESİ MÜLÜMANLARA HARAMDIR.DİN KARDEŞLERİME DUYRULUR.
|
kahrolsun israil
|
saol kanka...
|
saol paylaşım için KAHRUOLSUN
|
colleteral kardes sana nasıl kufur ettım bı bılsen ama neyse sırf ısraılı boykot etmek ıcın yapmısın kusuruma bakma az kaldı sıteyı cokertıcektım nasıl delı oldum sen ısraılı desteklıyelım yazınca neyse yenden ozur dılerım haklısınız arkadaslar bısey yapmöak lazım ısraıl basaramadı sımdı de turklerın kendılerıne duvar olmalarını sıtıyolar bunun ıcın ne yapabılırız...
|
ALLAH İSRAİLİ YERİN DİBİNE GEÇİRSİN ALLAH İSRAİLE MUSİBETLER YAĞDIRSIN SALGIN HASTALIKLAR VERSİN,KITLIK VERSİN ,VERİMSİZLİK VERSİN ,DÜZENSİZLİK VERSİN ALLAH İSRAİLE ZELZELELER VERSİN,ALLAH İSRAİLE ÇARESİ BULUNMAMIŞ SALGIN HASTALIKLAR YAĞDIRSIN,ALLAH İSRAİLE DİRLİKSİZLİK DÜZENSİZLİK, HERTÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜ VERSİN ALLAH BELASINI VERSİN İSRAİLİN
|
yazıklar olsun.. söylecek kelime yok
|
Alıntı:
kardeş merak etme bi tek s enden küfür yemedik karabasan ve ben bu konu yüzünden epey kulaklarımız çınladı :) ama bizim bu başlığı kulanmamızdaki amaç daha fazla dikkat çekmesi içindi inanın siteye ilk girdiğimde bu konuya bakıyorum ama insanlarımız sadece bakıyolar bi yorum getirmiyolar arkadaşımız bu resimleri koymuş güzel bi çalışma hazırlamış ona bu konuda Cakal.Net yönetim adına çk tşk ederim... Valla ilk gören bize hemen küfür ve hakaret etmeye başlıyo kimse konu linkine tıklamıyo arkadşlar ön yargılı olmayalım önce konunun ne olduğunu anlayalım konuya yorum yapan herkese tşk ederim.. |
arkadaşlar ön yargılı olmak cidden biz türklere özgüdür lokantada çorba söyleriz direk tuz atarız isterse tuzlu olsun sesimizi de çıkarmadan yeriz dün sabah namazında bir darbe daha yedik ne yazıkki hoca efendinin öğrencilerinden emekli imam olan mektupcu hoca efendi kalbinden bıcaklanarak öldürülmüştür ama bunu planlı bir şekilde yapıyorlar tamda camide ama bilmiyorlarki namazda ölen kişi şehit olur ve ölmez kalplerimizde yaşar
|
eyvallah kanka bilgilerin için
|
Dostlar,
Ne güzel hazırlamışsınız tebrik ederim ama boykot etmek nasıl olur ? Bu mesajları yazdığımız bilgisayarlarımız dahil bir çok üründe israil sermayesi var. Türkiyemizde üretimi değil tüketimi destekleyen politikalar izleyen hükümetleri iktidara getiren zihniyet değişmedikçe, bizi amerika ve avrupanın kapısında süründüren , dalkavukluk yaptıran hükümetler iktidardan çekilmedikçe,kısacası biz yeniden kendi yağında kavrulan , üreten , güçlü bir ülke haline gelmedikçe bu işler çok zor... |
hepinizi alkışlıyorum
|
elinize dilinize sağlık
|
kahrol israil bu dünyanın öbür tarafıda war
|
eywallah dostum.bundan sonra o yahudi itlerin markalarını kullanmayacağım.kahrolsun yahudiler.
|
kahrolsun israil
|
Alıntı:
|
sözde kalmamalı bizim müslümanlığımız..aslında ülke geneline taşınmalı tamamiyle ama eksiğimiz çok..
|
eline saglık kardes cok haklısın kendi ellerimizle islama ve müslüman kardeslerimize zarar veriyoruz yazık bizim insanlıgımıza
|
israil köpeklerine destek olan bizim itleri temizlememiz lazım ilk önce..
ahhh hitler ahhhhh.. bir şeyi tam beceremedinnn....eline koluna bileğine yüreğine aslan gibi göğsüne sağlık kardeşim.. allah yolunu açık etsinn..yanındayız. herzaman.!!! |
Allah bunları bildiği gibi yapsın. bunlara insan diyene yazıklar olsun. Bu nasıl bir zihniyettir.....
|
helal sana kardeş seningibiler olduktun sora bu milletiin sırtı yere gelmez
saol kardeş teşekkürler kahrolsun israil |
ben bu konuda hiç birsey sölemiorum ne yaparlarsa yapsınlar
|
arkadas carreofur sabancının degilmi :) sabancıdamı israile baıslıo gelirini
|
helal olsun süper olmuş...anca bu kadar güzel ola bılır tuylerım ürperdi tebrık edıyorum tekrar tekrar
|
ellerine sağlık kardeşim
|
bi kac mesaj yukarda bi arkadasım hitler den kardesi olarak bahsetmis... peki bu nası bi celiskidir? toplu cukurlar kazan onunde kadınları ve cocukları (ki daha cok kucuk bebeklerde war) birer birer katleden zihniyetle bir olup... israilin su anki politikasını elestirmek nası bi celiskidir?.. o yahudi bebekle ilk sayfada resimlerini gordugumuz musluman bebek arasında ne fark var? ikiside ölü degilmi? aynı zihniyetin vahsetine tanık olan iki masum bebekten birini ici acıyarak anmak... digerini ise sonsuza kadar toplu bir mezara gommek mi adalet... lutfen arkadaslar tepkimizi verirken show amacı gudmeyelim mantık cercevesinde bakalım olaylara...
yanlıs anlasılmasın israili haklı cıkarmak icin yazılmıs bi yazı degildir... sadece celiskiyi gorun istedim... israilden en az sizin kadar tiksiniyorum... ama hitler almanyasından da o oranda nefret ediyorum... bir zamanlar ezilen smdi ezen oldu...ama yaptıkları kesinlikle insanlık dısıdır... vahsettir... urunlere gelince... teoride dogrudur ama pratikte uygulanamaz... boyle bir eylem icin seferberlik gerekir... ki buda para demektir... hem biz almasakta dunyada alan birileri mutlaka cıkacak bombalar yagmaya dewam edecektir... ama bu bizim gercekelrin farkında oldugumuz gercegini degistirmez ;) |
bu kadar kısa ve öz bi açıklama daha çıkarmı merak ediyorum ??
teşekkürler dogi.. birikimin paylaştığın için... Saygılar YÖNETİM |
bu görüntüleri izleyince rahmetli hitlerin erken öldüğüne bir kez daha üzüldüm
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.