![]() |
Türkçe Alt Yazı istekleri İçin Tıklayın
Arkadaşlar altyazısını istediğiniz filmi buraya yazın.
Not : Mesaj sayısı 50'nin altında olan üyelerin istekleri karşılanmayacaktır. Arkadaşlar mümkünse kaç cd lik versiyon olduğunu da yazarsanız daha iyi olur. |
Boo 2005
Arkadaşım Boo 2005 filminin türkçe altyazısını bulan varmı acele
|
ok
Alıntı:
|
dostum harry potter goblet of fire
|
kanka bunun alt yazısını ben foruma ekledim iyi bak göreceksin eğer bulamazsan haber ver yeniden eklerim
|
saol dostum
|
memoir of a geisha
ben çok aradım ama bulamadım... ingilizcesi de olur... 2cd şimdiden çok sağol... |
the Shawshank Redemption
bulursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler |
buyur kankam
Alıntı:
|
kırk yıllık bekar alt yazısını bulabilirseniz sevinirim
|
Alıntı:
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/50/97/49m.jpg |
ok
Alıntı:
|
saw1 ve 2 nin alt yazılarını da forumu ekleyebilir misin..
|
[quote=bilimum]saw1 ve 2 nin alt yazılarını da forumu ekleyebilir misin..
saw ve saw II foruma eklendi indirebilirsiniz |
ıhtiras rüzgarlarının türkce alt yazısını bulabilirmiyiz
|
dostum night watch diye bi film var..altyazısını bulabilirsen sewinirim..sanırım henüz vizyona girmedi..
|
arkadaslar red dragon filminin alt yazısı lazım tek cd'lik (25 fps dışında)
|
Fun with Dick and Jane (2005)
Bu filmin türkçe altyazısı hiç bir yerde yok, yada ben bulamadım. Bilen varmı? Yardımcı olurmusunuz? |
http://www.cakal.net/showthread.php?t=12450 ya arkadaşlar burdaki saw 2ye alt yazı gerekli ne kadar bulduysam uymuyo alt yazılar hep 1 dakka fark oluyo genelde yardım ederseniz sevinirim
|
filmi fbs si kaç söylede ona göre alt yazı bulalım olmazsa alt yazı kaydırmayı dene kankam
|
Fun with Dick and Jane 'in alt yazısı lazım kankalar!
|
Dostum bana 2 filmin Altyazısı lazım, umarım yardımcı olabilirsin. Filmler; "Final Destination 3" ve "Syriana". İki filmede tek cdlik altyazı lazım, mümkünse Türkçe olması daha iyi olur. Çalışmalarında başarılar dostum. Kolay gelsin. Haa unutmadan bu arada şimdiden Teşekkür Ediyorum..
|
Arkadaşlar bana house of teh dead 2 filminin alt yazısı lazım bir türlü bulamadım tek CD bulan olursa eklerse sevinirim şimdiden teşekkürler...
|
Alıntı:
|
kimsede hostel var mı?
acilllll!!!!!!!!!:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: |
Alıntı:
|
kardeş hotelin alt yazısıını bulailirmisin
|
birader A Beautiful Mind 2002 (akıl oyunları) filminin türkçe alt yazısını bulamıyorum. eğer bulabilirsen sevinirim. bulamazsanda senin canın sağolsun :) bu arada film 2 cd'lik.. şimdiden sağol ;)
|
tom hanks in Cast Away filminin 23.976 fps 1cd lik altyazısını bulabilirmisiniz çok makbule geçer saolun şimdiden kolay gelsin
|
"the deer hunter" ın alt yazısı lazım..tesekkurler..
|
arkadaşlar "the green mile" ve "King Kong 2005"filmlerinin alt yazısı lazım.
|
kanka bloodrayne tr alt yazı lazım birazcık acil
|
Arkadaslar lütfen the road to guantanamo filminin almanca yada türkce altyazsini lütfen herkes seyretsin USA nin ne kadar ´´ DEMOKRATIK´´ bir ülke oldugunu anlatan harika bir basyapit
|
Lost dizisinin 1. ve 2. sezon alt yazıları olan var mı?
|
selamünaleyküm testere 2 nin alt yazısı varmı çok sevinirim şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
|
dirty deeds filmi ben çok aradım ama bulamadım... alt yazısını bulabilirseniz sevinirim....
|
Basic Instinct II (Temel İçgüdü II) 2 Cdlik altyazı lazım. Arkadaşlar yardımcı olun lütfen..
|
basic instict 2 ...2 cd alt yazi ltfn...tesekkurler
|
Ice Age 2 the meltdown 2006 türkçe altyazısını eklersen sevinirim.
şimdiden teşekkürler..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.