![]() |
Coca Cola mı? & Pepsi Cola mı?
Coca Cola mı? & Pepsi Cola mı?
KANKALAR HANGİSİNİ DAHA ÇOK SEVİYORSUNUZ... |
ilk ben yapayım bence coca cola:D
|
bencede Coco Cola
|
bencede coca-cola yalnız geçenlerde bir mail aldım coca-cola firmasınla ilgili bence feyk ti ama gerçekte olabilir gerçegi bilen arkadaşlarımız varsa bizi bilgilendirirse sevinirim mail coca-colanın yıllık kar payını israil ordusuna bıraktıgıyla ilgiliydi ve oldurulen filistinlilerin resimleri vardı...
açıkçası ilk okudugumda ürperdiğimi hissettim ve her coca-cola içişimizde bu katliamda bir payımız oldugunu soyluyordu NOT: ben bunların dogru oldugunu soylemiyorum sadece gordugumu anlatıyorum ve gerçegi bilen bir arkadaşımız varsa anlatsın diyorum yanlış anlaşılmaların olmaması dilegiyle DİP NOT: BEN OYUMU COCA-COLA YA VERDİM |
hehehhehe tabi ki coco cola..derim gerisi yalan..:D
|
Tabii ki PEPSİ! Emperyal Amerikan ürünü olan coca colayı kesinlikle kullanmam!
|
valla ikise de değil bence colaturka ama iillada seçim yapacaksam coca cola :)
|
walla coca cola :D
|
Alıntı:
Kardeş pepsi sanki türk malı mı :biggrin: bence de coca-cola hayatın tadı ;) |
bana sorarsanız coca cola ama gelirinin israile veriyor pepside amerikan ürünü ama oyum pepsiye
|
coca cola sonuçta pepside coca colayla aynı yola çıkyıor türklerde coca cola gibi kola yapsın onu içelim ama cola turka yaarlarsa çmem düşünsenize cola bitince altında sus gozukuyor:D
|
tabiki pepsi coca coladakı seker pepsıden fazla pepsının tadı oyuzden daha kalıtelı
|
bir coca cola bölge bayii muhasebe müdür yardımcısı olarak
coca cola hayatın tadı..... |
bence mutlaka coca cola gerisi yalan...
|
peki bunu biliyor muydunuz:
coca cola yı el yazısıyla yazıp aynayla okuduğumuzda la muhammed la ilahe diyor. manası:"Allah yok, Muhammed yok." ben cola turka içerim(yerli malı yurdun malı,herkes onu kullanmalı)ama cola turka bulamadığım yerde PEPSI!!! herkesi daha itinalı davranmaya davet ediyorum. (bu arada o coca cola olayı da doğru olabilir, kar payı israil ordusuna gidiyor diye ben de biryerlerde okumuştum.) |
kanka sonuna kadar yanindayim ..cook haklisin ..yerli mali tüketmeliyiz her zaman..
inan,ne war o amerikan mallarinda anlamis deilim |
COCACOLA'NIN yapılışı bi rivayete göre farelerin yedigi bi madde COCACOLANIN hammaddesiymiş arkadaşlar ben bunu duydu duya artık PEPSİ İÇİYORUMM
|
birçok ********liği olmasına karşın coca cola
|
birçok şere.s.z.liği olmasına karşın coca cola
|
COCA COLA ne olursa olsun
|
Alıntı:
kutlarım,bence de pepsi.. |
ulan cola turka niye yok şıklarda
tadı çok mu farklı sanki kodumun coca colasının pepsisinin kahrolsun ame..... |
cocacola
|
Taaa öncelerden pepsi içerdim ama artık asla bu olaylardan sonra Yabancıların hiçbir şeyi kullanmıyorum ! Artık Cola turka içiyorum !
|
bi tercih sıralamsı yaparsam kesinlikle önce pepsi gelir..pepsi bulamazsam cocacola..cocacola bulamazsam colaturka içmem, meyve suyu içerim..gerçi pepsi olmadığı zamanlarda da yerini direk meyve suyu alabiliyo..
pepsi > daha fazlasını iste :biggrin: |
ikisine de oy veremem...İSRAİL KATİLİ;AMERİCAN YANDAŞI OLAMAM::
|
saol kankam
|
Coca Cola yok Amerika ürünü bilmem ne diyoruz ama bakkal'a cola almak için girdiğimizde bazen ilk tercihimiz o oluyor ...
|
Valla Türk malı olduğu için Cola Turka ama şıklarda yok !
Tat ve kalite olarak Coca Cola |
bencede cola turka yerlimalı
|
ya buraya bide kolaturka koysak onada oy verecekler varddır!!!!
|
Olmaz mı !
Türk malı nede olsa ama kalite yönünden zayıf ... |
Yoksa pepsi
|
coca cola
|
pepsi..
|
coca cola ve pepsi amerikan urunu ve coca colanin sahibinin yahudi asilli bi amerika vatandasi oldugunu herkez biliyor ve israil ordusuna yardim ettiyide garanti ben uzun suredir colayi ve pepsiyi boykot ediyorum bu yuzden ikisinde oy vermiyorum yurt disinda oldugumdan dolayida cola turkayi cok zor buluyorum bu yuzden benim iceceyim redbul ve meyve suyu
|
ne kadar amerikan malı olduğu içmek istemesekte ama yapamasakta coca cola
|
Bence AYRAN :biggrin::biggrin::biggrin:
Tabiki ikiside değil cola turka yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :biggrin: |
pepsi
|
Alıntı:
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.