![]() |
en iyi türk markası hangisi
en iyi türk markası sizce hangisi ?
|
ben maviden yana kullandım oyumu,en azından en çok duyulan o
|
alala :) colins yok burda
|
kanka tartışmasız en iyisi mavi ama damat tween i unutmamak lazım ikiside liste başı
|
maviye verdim oyumu
|
mavi mavi masmavi:D
|
tabiki mavi
|
bence lc.waikiki
|
arkadaslar herkesın zevkı farklıdır ama sunu unutmamak gerekırkı mavi 3-4senedır kalıtesınden sureklı odun verıyor eskısı gıbı kalıtelı degıl bence
ben vakko dedım gercekten kalıte bı marka... |
arkadaslar mavi turk markası değilki neden boyle bir secenek var orda :)
|
Evet Mavİ En İyİsİİİ Mavİ
|
en iyi türk markası fenerbahçe tabiki
|
unuttugumuz bazı markalar var hep mavi dedik ama onlar aslında mavi den de ünlü şöyle sayayım :EFES PİLSEN,BEKO,TURKCELL
aklıma gelirse daha eklerim bunlarıda unutmayalım |
Alıntı:
koç = fransızlarla beko = koç ' tan dolayı fransızlarla :) turkcell = ingiltere ve kanarya adalarında ki hayali şirketlerle:) Saygılar GeCeLeR Not: İst. Üniv. Ekonometri Okuyorum 3.sınıf öğrencisiyim yazdıklarımın doğruluğunu burdan anlayabilirsiniz :) Saygılar GeCeLeR dipnot: ekonometri = iktisat , işletme , bilgisyar programcılığı demektir ! üçünüde içinde barındırır... |
Alıntı:
zaten suanda türk piyasına hükmeden 3 grup var senin'de bilecegin gibi bu grubların dışında pek şirket yok varsada çok küçük ölçekli KOÇ,SABANCI,ANADOLU.....! hepside yabancı ortaklı....! |
holdingler kendilerine değil yan şirketlerine yabancı ortak alarak kar ortağı yapıyorlar bir nevi listedeki şirketlerde yabancı ortağı yok diye biliyorum ama gözden kaçırdığım olmuşşsa affola :(
|
mavi der susarım,ama farklı tarzlar var vakko da olablr..
|
bu markaların hepsi kendi sektöründe lider zaten
|
Aslanlı güzel bir marka
|
tabii ki de mavi jeans...
|
yeni rakı :D
tek geçerim !!! |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.