![]() |
TÜRK FUTBOLUNU SARSAN İTİRAFLAR...özellikle gs'liler mutlaka okuyun!!!
Dün akşam star tv de telegol vardı.Konukları ve konusuyla tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü.Konu 2000-2001 sezonunda ki son haftada yapılcak ve şampiyonu da belirleyecek maçlarda yapılan şikeydi.İtirafçı CİHAN OSKAY ortaya birçok delille ve olaylarla gündeme oturdu.Evet itiraftı ama belgeleri olan itiraftı.Ve OSKAY olayın bizzat şahitlerindendi.İddialarınıda ellerindeki kasetlerle gerçek olduğunun ortaya koydu.AZİZ YILDIRIM ında başında olduğu şike olayıyla o sezon fenerbahçe şampiyon oldu.Yapılan şikeyse şampiyonluğu belirleyecek son maçta trabzon spor sadece tek gol farkıyla yenilecek ve bazı futbolculara FENERBAHÇE kulübü tarafından 250 bin $ verilecekti.GALATASARAY maçı 4-0 yendi ama yinede şampiyon olamadı.Çünkü diğer tarafta FENERBAHÇE yine o maçı satın aldığı iddialarıyla maçtan galip çıktı ve şampiyon oldu.OSKAY ın elinde deliller olmasına rağmen tüm adı geçen şikeciler her suçlunun yaptığı gibi inkar ettiler.Biz GALATASARAY lılar olarak yapılması gerekenlerin yüksek merciler tarafından yapılmasını ve artık futbolda bu şekilde haksızlıklara yer verilmemesini istiyoruz... EN BÜYÜK GALATASARAY VE BU BÜYÜKLÜK ŞİKE İLE DEĞİL ALIN TERİYLE KAZANILMIŞ BİR BÜYÜKLÜKTÜR. TÜM GALATASARAYLI ARKADAŞLARIMINDA BENİMLE AYNI FİKİRDE OLDUĞUNU BİLİYOR HERKESİ DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUM...[/COLOR]
|
konu çok sıcak ve bir çok tartışmayı beraberinde getirecektir...ama yapılanlar ortada bence gereken yapılmalı... haber için teşekkür...+rep
|
Alıntı:
|
sıcak bir tartışmayı getirecek bir konu...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
92-93 sezonunda iki takım şampiyonluk yolunda hatırlayın ne oldu ankarada 8-0 ı unutma 8-0 ve doğan marka arabaları hiç bizaman unutmayacak ne ben ne de başka bir beşiktaşlı |
Alıntı:
Ankaragücünü 8-0 yenerken baya terlemişdiniz...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
arkadaşlar konuyu saptırmayın aziz yıldırım arıyo konuşuyo şike yapılıyo,şike ile şampiyon olunuyo yinede onlar haklı oluyo..
arkadışım konu için teşekkürler +rep |
Alıntı:
işt eben bunu biri söyleyecek diye korkuyordum cihan zıpladı hemen...konumuz fener olayı saptırma cihan tamam :):biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
|
cihan abi yaw nasıl herkes fbye yükleniyor konuyu lütfen saptırmayalım cihan abicim:D:D::D
saygılar... |
yani bu konu okadar büyümemesi gerekiyor...
|
herkez neyin ne olduğunu iyi biliyor ;)
tek yorum ; kAhrolsun futbol yAşAsın BEŞİKTAŞ !!! |
Alıntı:
Evet 4 büyükten bi trabzon eksik...bjkeli de geldi vay anam vay... hoşgeldin... konuya lütfen doğru cevaplar verelim ama gereksiz mesajlar vermeyilim lütfen... teşekkür ederim saygılar... |
Alıntı:
|
umarım artık bişeyler yapılır ciddi adımlar atılır çok kötü bi rdurum...
|
Alıntı:
ama senin bnm msjlarımı alıntı yaparak konuşmaların son zamanlarda moda oldu.(o yüzden cvp hakkımı kullanmak zorunda kalıyorum) biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum seni ;) Alıntı:
bana bunu açıklarmısın... |
ismail ve ahmet
tek bir kez yazacağım konu herkeze açıktır herkezin bir fikri bir yorumu vardır...bence burda birbirmizi yemek yerine bu olaya sesiz kalmamalıyız... şikeyi yapan kim olursa olsun... |
Abi şimdi ben sana...
1.yorum yazma demiyorum...yaz yani.. 2.tamam sen yanlış anladın abicim hoşgeldin yani gsli fbli bide bjkeli geldi dedim...o bjkeli de geldi anam vay demek:yani bjkeli de geldi demek anlamında sana saygım sonsuzdur...teşekkürler |
Alıntı:
ben fb li olarak söylüyorum yapan cezasız kalmasın biride fb ise küme bile düşürülsün... |
Alıntı:
|
8 0 sıfıra şike diyen insanlar Bjk nın şampiyonluğu kaybetmesiyle yaşadıkları üzüntünün etkisiyle tamamen kendi kişisel görüşleri doğrultusunda birşeyler söylemişler. Herkes zalad'tan bahsediyor zalad ilk yarı beş gol yedi ikinici yarı yerine giren Ankaragücü'nde sembol olmuş kaleci Arif'te 3 tane yedi, yani Arifte mi şike yaptı.Ayrıca Gs zaten Ankara'ya +2 gol averajla gitti ve o sene BJK yı kupada yendi ilk yarı inönüde bjk kendi evinde 3-1 yendi yani bizim şike yapmaya pek ihtiyacımızda yoktu.Herşeyi bırakın yinede ben para aldım gittim şuna verdim yada şu kişi bana şu kadar para verdi gibi ( aynen Cihan Oskay ve yine 200-01 sezonunda FB nin Ankaragücü'ne teşvik yolladığı iddialarındaki gibi) herhangi bir itiraf yada iddia varsa bu olayda kesinlikle araştırılmalı, hatırlarsanız yine 2000-01 deki Ankaragücü-GS maçı içinde Ankaragüçlü futbolcu cafer teşvik primi aldıklarını canlı yayında milyonların önünde itiraf etmişti, ardından yayına bağlanan birtakım A.gücü klüp çalışanlarıda benzer açıklamalarda bulunmuşlardı.
|
Alosde senin düşüncen öyleyse saygı duyarım...
|
ablaaaaaaaaaa!!! seni sonuna kadar destekliyorum yürü be kim tutar seni :)))
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.