![]() |
CaKaL.NeT 2007 YıLBaŞı ÇeKiLiŞ oYuNu :)
evet arkadaşlar yeni yıl yılbaşı çekilişi yapalım :biggrin:
Peki bu nasıl mı olacak ? :confused: Herkes istediği bir kişinin adını yazacak ve ona birşey hediye edecek evet başlıyalım :biggrin: :biggrin: ben hediyemi DJIN e hediye etmek istiorm hediyem " Zike " :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: evet birden çok katılım serbesttir iyi oyunlar :) |
ben niketime kalbimi hediye ediyorum :)
|
Alıntı:
zike ne yaa |
Ahmet ve serdara 2006 model hollywood yapımı bir film çok istedikleri bişi
|
Alıntı:
|
ewet ben kendi sitemi GECeLeR abime armağan ediorum
|
bu bir oyunmu yoksa cidden hediye alınacakmı eğer bi oyunsa bence ciddiyete dönebilir...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
o zaman benden sana adidas krampon gelsin ;) |
Alıntı:
ben niket ablacııma orkide çiçek hediye ediorm :smile: :smile: |
bende tüm çakal.net ailesine sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum
|
Alıntı:
Alıntı:
|
bende çakal.net ailesine büyük ikramiye tutacak yılbaşı biletini hediye ediyom. kaç üye warsa böler paylaşırız. nasıl olsa herkese yeter :D ha bu arada bilet tam bilet puhaha..
|
bende fedakarlık yapıp bana düşen payı almıyorum diğer üyelere hediye ediyorum ama yok olmaz hediye hediye edilmez oazan benden de herkse hazır kurulmuş Google gibi bbüyükk bir site hedaye edeyim(çok mu atım;) )
|
ahmet kardeşime feyyaz imzalı formamı
niket ve dhemly e ellerini beraber sokabilecekleri bir eldiven saim abime bir kutu cezerye TRuStWoRtHy® e fb kombine bileti batuyada nike pro krampon hediye ediyorum... |
herkese benden bi adet rapor :) (kendi raporumu vercem çoğaltıp)
hehehehe |
marifetnamamem budur halkım .... www.cakal.net size hediyemdir ...
|
Alıntı:
|
Serdar yani karabasana düzenli çalışan bi resim uploud siteesi bugün deli oldu kankam
ahmete gözlük kullanılmayan bir adada bir hafta tatil cihana coşkunun bütün filmleri ve feneriumdan tam takım ne isterse cugolasa feneriumdan tam takım GeCeLeR dünyadan uzak yani net olmayan bir yerde kada dinleyebileceği 3 kişilik bir tatil yanına kimi almak istersen kankam saime polis rozeti veee demli&niket size hediyem aşağıda http://img504.imageshack.us/img504/6...zyuzugubw2.jpg |
bizim çocuklar buda benden cakala hediye olsun :D
http://www.manzaralar.net/yeniler/cocuklar/01570.JPG |
hehe kanka ben yüzükler için geciktim galiba ya ben üçlü çocuk odası alıyım size:D
|
noumAhmet'e bjk forması
cihana fb forması DJIN'e Zikeyi :D MaZzY!! e Kunt'u Alemdara kombine GeCeLeR'e 5 günlük havai tatili Colleteral'e Hayırlı teskeresini Niket & Dhemly'e bir yüsük KaRaBaSaN'a son model bi araba KENDİME gamzeyi :( ( bu kim diceksiniz :)) ) Tüm Galatasaraylılara Kombine Zandar'a yılbaşında bi tatil cape-town da 1 haftalık :) HEDİYE EDİYORUUUUUM... :):):) |
eyw kanka :P
|
Alıntı:
Hee taam..:biggrin: sana layık deil ama bu çiçek gelsin benden hediye...;) |
öncelikle yeni yılın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum !
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Serdar(Karabasan) kankama son model kıyak bi araba
Mustafa(Alemdar) kankaya survivor daki nadyayla bi akşam yemeği:biggrin: Ahmet(noumAhmet) kankama ömür boyu bjk kombine bilet batuhan a gamze busesi:biggrin: Serkan(kasırga78)kankama feneriumdan istedigi kadar malzeme ve kombine bilet |
Alıntı:
|
Batuhan sana bir adet kalemlik içi dolu
|
bende whitewolf a vıp kombine(GALATASARAY'DAN)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sana da benden 2006-2007 şampiyonluk gelsin ... |
hepinise yeni yılda mutluluuuuuuuuuuuuk :D
|
Ben,
blekeys abimin milli piyongosunun çıkmasını diliyorum ve ona bir mercedes yolluyom kargo ile:D GeCeLeR abimin ellerinde öper onada tşk ediyorum... noumAhmet(ahmet) abime şöyle ÇARŞİ bjk forması... ciHaN abime FB forması sparki abime bir gs forması RaPoRLu abime süper bir modifiye araba. Niket ablama bir papatya. Protesto abime ise bir süper bir araba hediye... Collatteral abime burdan selamlarımı iletiyom. KaRaBaSaN yani serdar abime iki çift kız. sonra blacksmıth abime ise bjk forması. aLeMDaR mustafa abime ise fb forması, ba7uhan yani batuhan a bir gs forması, BooROCK™, fb forması, DJIN ona bir oyun siğdisi:D temürmelik ona bir kuran siğdisi, retkit_19 ise birsürü program ama asıl bomba kusura bakmayın bu kadar para nerden bulurim yaa almam... YOK KANKALAR SİZE CANIM FEDA OLSUN HEPİNİZE ÖNCELİKLE MUTLU YILLAR. |
Kankalar Ben Hepİnİze Yenİ Yilda Huzur Mutluluk Ve Bol KazanÇ Dİlİyorum.
|
Benden Serdar Abime Dubai 7 Yıldızlı Hotelinde 100 Gün 100 Gece Tam Pansiyon Konaklama Bileti :biggrin:
|
Bende AybÜke'ye Bensİz Hayatinda Mutluluklar Dİlİyorum:(
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.