![]() |
Bu teste göre ya %98'densiniz ya da sıradışı %2'den
BU MESAJI SIRADAN BİR MESAJ OLARAK GÖRÜP İLGİLENMEMİŞTİM AMA
UYGULAYINCA KAFAYI YEDİM. ACABA HANGİ ETKİYDİ BİLMİYORUM AMA VERDİĞİM CEVAP %98 LİK GRUBUN VERDİĞİ CEVAP ÇIKTI... TEST BAŞLIYOR................... Bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak. Hemen yanitla. Durup dusunme. Aklina ilk gelen seyi soyleyiver. Bu eglenceli bir "test"... VE ayni zamanda biraz acaip (cok acaip)! Bir dene,%98'de veya %2'de oldugunu yazmayi unutma. Bunun ne demek oldugunu "test"i bitirdikten sonra anlayacaksin. Simdi... asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine getir. Bir hesabi bitirmeden otekine gecme.. Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. Sadece kafadan hesaplayarak cevap ver gec. Sasiracaksin. Basla: Asagidaki toplamlar kac ediyor: 89 + 2 12 + 53 75 + 26 25 + 52 63 + 32 Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... Hadi. tek bir tane daha... 123 + 5 CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! Asagiya devam et... Biraz daha... Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi? Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin. insanlarin %98'i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic diye yanitliyor. Buna inanmiyorsan, bunu cevrene yolla, goreceksin. |
mavi dedim bir de bıçak dedim yani %2 çıktı:D
|
%2 oldu banada ama siyah - ingiliz anahtarı
|
Walla Kırmızı saplı çekiç dedim yaa :crying:
|
kırmızı dedim ama çekiç değil diiii
|
ben kırmızı matkap dedim:D
|
simdi yuzde 2 de olmak iyi bişey mi kötü bişey mi ?
|
bende mavi matkap dedim
|
kırmızı çekiç..:!!!
|
kırmızı tel. dedim bn zeki değilim bn biliyorumda neyim simdi :)
|
ya bende pembe yankeski dedim ne çok %2 wamış:D hatta %98 den daha çok :D
|
ben de %2 ye dahil oldum. ohoo herkes %2 oldu kardeşim. demekki test patlak :D
|
mavi makas dedim :))
|
http://www.cakal.net/showthread.php?...m%FDz%FD+cekic
Daha onceden werilmişti ama yine de sagol. ben mavi kalem duşundum. %2 likteyim galba :)) |
yeşil testere dedim ...%2 mi yani???
|
Sıradışıyım:d:d
|
renk kırmızı alette tonavidaydı şimdi ben kaçına giriyom sen de bunu hesapla bakyım...:)
|
inanmıyorum yaa...kırmızı ingiliz anahtarı dedim.
|
Alıntı:
|
benim aklıma sarı bi çivi geldi...ama bunun zekilikle weya aptallıkla alakası warmı?
|
valla hocam siyah ve bir tabanca seçtim ona göre % 2 de ben bi anormallik var diye düşünüp bütün sayıları toplamıştım ... 557 etti ben bu iki sınıfada giremiyorum sanırım :)
|
Alıntı:
|
vay anasını çekiç dedim bende renk beyaz ama çok entrasan
|
kirmizi Matkap İİİyİde Sayilar Ne İÇİn SaÇma Akil Oyunu Mu Mu Yoksam Sevİmlİ Mİ Ne? Alla Alla
|
KIRMISI TELEFON NE ALAKAYSA:d
|
bende kırmızı mönitör dedim ne Alakaysa :)
|
mavi olta dedim la :D
|
valla ben siyah bilgisayr dedim ben anormalmi oluom ?
|
yorumlar harika ya :D bende beyaz bilg. dedim :D
|
kırmızı çanta dedim %2
|
Kirmizi Telefon ????
|
yeşil tonavida dedim,normalim ben ya
|
enteresan walla çekiç dedim renk te dogru cıktı tuhaf
|
ben siyah bir yay dedim:lol:
|
mavi cep telefonu dedim :D
|
ben %2 çıktım.
fakat kırmızı oldugunu bildim alet olarak matkap dedim :) |
kırmızı bilgisayar dedim:=)))
|
kankalar aklıma gri çekiç geldi:D:D
|
Sarı çekiç dedim.
|
kusura bakmayın ya aklıma bişi gelmedi bu nedemek oluyor
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.