![]() |
ROSETTA STONE MULTILANGUAGE FULL! UPLOAD BY ERHANGULSUM DVDDEKİ DİLLER (26 DİL): Arabic - Chinese - Cymraeg - Dansk - Deutsch - English - Espanol - Francais - Greek - Hindi - Indonesian - Italiano - Japanese - Kiswahili - Korean - Latin - Nederlands - Polish - Portugues - Russian - Russian Traveler - Spanish(Spain) - Svenska - Thai - Turkish - Vietnamese http://img155.imageshack.us/img155/5...tastonepd5.jpg ::: YENİDEN UPLOAD ETTİM, UZUN SÜRDÜ AMA ÇALIŞTIĞIM İÇİN İLGİLENEMEMİŞTİM. SİLİNSE DE ELİMDE YEDEK PARTLAR MEVCUT, BİR SORUN ÇIKMAZ YENİDEN YÜKLERİM... :::: TOPLAM 18 PART'TIR!!! İLK 17 PART 102 MB, SON PART İSE 64 MB http://rapidshare.com/users/3JW72U ŞİFRE: www.tayfa.org NERO IMAGE DOSYASI OLARAK RARLADIM. DAHA ÖNCEKİ SORUN OLMAYACAK. RARDAN ÇIKARDIKTAN SONRA SADECE NERO İLE DVD'YE ÇEKECEKSİNİZ. HEPSİ BU KADAR. BEN DE HOLLANDACA ÖĞRENMEK İÇİN KULLANIYORUM. GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI. HERKESE TAVSİYE EDERİM. :( |
+ rep bravo
|
sağol arkadaş bende almak istiyorum ama bu işi nasıl halledicez beni bi bilgilendirsen diyorum yararlı bi sete benziyor özele atsanda olur
|
Sağolasın
|
sağol indirmeye çalışacağım.
|
programı açtığımızda hatayı veriyor tamam ama lig için search diyorum tepki vermiyor buton..
|
tşkler rep
|
yardım
dosyaları kopyaladık ama program açıldıktan sonra aramada tepki vermiyor,lütfen yardım edin
|
Alıntı:
|
ben indirmedim kullanmadım ama sölenenlere göre güzel bi proğrama benziyoo emeğe saygıı ellerine sağlık kardeş
|
çalıştıran arkadaşlar nasıl çalıştırdınız. özel bir dvd yemi çekmek gerekiyor .search da kaldım.yardım.
|
erhan kardeşim şu programı nasıl çalıştıra bilecegimizi detaylı anlata bilirmisin.senide yorduk ama dostum
|
Alıntı:
verdiğim partları indirip içindeki dosyayı çıkartın. rardan çıkartırken kesınlıkle hata vermemesı lazım. verırse eksik ya da hatalı inen bir prattan kaynaklanıyordur. çıkan dosyanın adı zaten belli, dosya isminden de anladığınız gibi içindeki tüm dosyaları data dvd olarak dvd ye çekiyoruz. sakın rardan dosyayı direk olarak atmayın. dosyayı açıp da içindekilerin hepsini seçin ve öyle dvdye çekin. tüm işlem bu arkadaşlar daha neyini anlatayım ki? zaten aynılarını yazmıştım. nero 7 kullanarak deneyın. mutlaka bi yerde bi yanlışınız var. |
Programı indirmek isterim aslında fırsatım yok, paylaşımın harika eline emeğine sağlık kanka. Çok güzel paylaşım.
|
nerdeyse bir aydır dvd ye yazmaya çalışıyorum nero ile ama bugün CyberLink Power2Go denedim 1 saate yazdı.Program süpermiş teşekkür ederim Erhan Gülsüm.
|
teşekkurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
Güzel Calısma Kardeş...saol
|
TŞk....
|
linkler ölmüş : (( ben çok istiyorum bu programı
|
linkler yenilendi
|
yüklemek için uğraşmayacaksınız, sadece nero 7 olsun bilgisayarda. nero formatında oldugu ıcın sadece dvdye yazacaksınız
|
linkler yenilendi
|
teşekkürler gerçekten güzel bir program indiriyorum
|
Teşekkürler
süper bir program özellikle yeni başlayanlar için
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:57 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.