![]() |
Abdullah Gül Cumhurbaşkanı Olsunmu?
Abdullah Gül Cumhurbaşkanı Olsun mu? Evet olsun veya hayır olmasın yukardaki anketten oyunuzu kullanın lütfen.. Cevap olarak yazdığınız katılımlar ankete yansımayacaktır.
|
evet olsun...
|
evet olsun
|
Ewet 0Lsun!
|
devletin en üst makamına daha karizmatik ve muhakeme yeteneği gelişmiş çok ilerisini gören birisi geçsin.gülün annan planı taraftarı olduğunu ne çabuk unuttuk.plan sayesinde güya kıbrısa yardım yağacaktı.uluslararası arenada tanınacaktı.tek bir sorunda bile yanlışa yöneldi.
|
1. Siyasi oyunlar oynanıyor tayip ayagını kaydırması muhtemel tek adam olan A.GÜL ü REİSİ CUMHUR yaparak devre dışı bırakacak
2. Eger olursa görüş olarak aynı şeyleri savunduıkları için CUMHURBAŞKANI na götürdükleri her yasa tasarısı kabul edilecek .......... gibi... gibi... gibi.... gibi.............................................. ....... bu uzar gider ama tek birşey var TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAK....... LAİK KALACAK ...... |
Evet olsun !
|
Iran yeni bir cumhurbaskani ariyormus.Neden olmasin,vatandasliktan cikip derhal oraya bas vurabilir.Hatta babasi erbakanida yaninda götürsün.
|
Hayır olmasın! Çankaya en başından beri böylesine büyük bir gericilik tehdidiyle karşı karşıya kalmamıştır!!! Çankaya'ya laik, demokrat ve Çankaya Köşkü'ne yakışır bir cumhurbaşkanı çıkmalıdır!! Ve bu da ne Abdullah Gül'dür, ne Recep Tayyip Erdoğan'dır, ne de Bülent Arınç'tır!! Yukarıda saydığım özelliklere uymayan insanlar bunlar!!
|
evet olsun
|
bu ülkede irtica kendisinden büyük korku yaratmıştır
teokratik bir yönetimin imkansız olduğunu bilmemize rağmen hala irtica gelecek diye korkmaktayız bence irtica söylemi tamamen kasıtlıdır ve bu ülkeye irtica gelecek diye uyarı yapan sözde vatanperver insanlar bu ülkeyi kaos gibi çağımızı en büyük tehditine doğru itmektedirler ben bu ülkede sessiz çoğunluğun bi parçası olarak bu tarz söylemlere zerre prim vermiyorum Abdullah GÜL cumhurbaşkanı olma vasvına sahiptir ve olmasında kanunen hiçbir sakınca yoktur bir hukuk devletinde bu şahsın cumhurbaşkanı olmasından daha doğal bişey olamazzz... |
evet olsun gerçi zaten öyle yada böyle olcak ya neyse ama benim görüşlerimde meclis başkanı Bülen ARINÇ'ta var o daha çok yakışır CUMHURBAŞKANLIĞINA
|
Olsun
|
Olsun
|
Olması Türkiye için daha iyi.Dün asker muhtıra gibi bir bildiri yayınladı ve Türkiye'de ne zaman bu tür şeyler olsa ,her yönden geriye gidiyoruz.
|
abdullah gül istiyorsa ki istiyor cumhurbaşkanı olamayacağını iddia etmek gericiliğin ve çağdışılığın ta kendisidir kimse halkın seçtiği kişilerin demokratik hak ve özgürlüklerine ipotek koymaya çalışmasın zaten halk gerekli cevabı herzamanki gibi çok sert verecektir. türkiye bir demokrasi sınavı vermektedir sivil demokrasi için abdullah gülün cumhurbaşkanı olmasında hiçbir anayasal engelde bulunmadığına göre
abdullah gülün cumhurbaşkanı olmayacağını ya da olamayacağını iddia etmek abesle iştigaldir.''YETER SÖZ MİLLETİN'' |
istemiyenin ben neslini ....
|
arkadaşlar Abdullah Gül cumhurbaşkanı olmasın diyenler demokrasi, eşitlik diyorlar herkes her yerde eşittir diyorlar ama kendileri uygulamıyormuş gibi geliyor bana. madem eşitlik istiyorlar herkes heryerde eşittir değil mi herkes seçilebilir. Abdullah GÜL de dahil (EŞİTLİK, ÖZGÜRLÜK)
|
ewet olmalı muhakkak ve yaşarı indirmeli
|
Alıntı:
-------------------------------------------------------------------------- Türkiye son yılların en iyi dönemini bu kadrolar sayesinde yaşıyor. sezer yerine mahalle muhtarı cumhurbaşkanı olsaydı çok daha iyi duruma gelirdik. neden artık bu ülkenin gerilim istemediğini anlamıyor bu kafalar. En büyük hainlik işte türkiyeyi bu durumlara sokmaktır. bırakın artık açın türkiyenin önünü onun bunun gemisini mısırını araştıracağınıza hizmet yapın bizde sizi görelim allah bu ülkeyi seviyor bu milleti seviyor siz sevmeseniz ne olur |
Eğer Abdullah Gül Cumhur Başkanı Olsa Ne Olcak Din Ve Laikliği Bir Birine Karıştıracak Hani Karısı Türbanlı Olduğu Zaman İzin Olmuyodu Bu Adamın Karısı Niye Türbanlı Bence Olmasın!!
|
hayır olmasın
|
H.a.y.i.r. Olmasin..
|
Ben olması taraftarıyım...
|
arkadaşlar türkiyenin geleceği için gül en iyi adaydır. boşverin gerisini, inş. reis-i cumhur ABDULLAH GÜL OLUR, HER YER GÜL GİBİ OLUR
|
Evet Olsun !!!
|
tabiki
|
hayır olmasın ... hakeden biri olsun daha ii ...
|
kesinlikle olmasın,cumhuru temsil edecek kişinin geçmişi temiz,vatanını bütün olarak korumaya tam ehemmiyetli,bu vatanı şikayet etmiş bir eşinin olmaması gerekir,ben bu vasıfları ne kendinde nede eşinde görüyorum,seçilse dahi beni temsil edemez böyle bir kişi
|
hayırlısı neyse o olsun
|
Bazı çevreler artık istediği gibi devleti ve devlet kurumlarını kullanamıyor işler onlar için iyiye gitmiyor hortumlar kesildi çalıp çırpamıyorlar,sonunda bu gidişe akılları sıra laik anti laik tartışması ve dinci dinsiz tartışması çıkararak son vereceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar artık türkiye özde değil sözde demokrasi ile yönetilecek kimse demokrasi harici başka kurumlardan medet ummasın keser döner sap döner derler ya şimdi döndü artık ülkeyi karıştırmayın kimse dinsiz insanlara neden senin dinin yok diye soruyormu?
tabiki hayır ozaman dindar insanlarında dinini yaşamasına kötü gözle bakılmayacak demokrasi budur laiklik budur çağdaşlık budur.Kendi gibi düşünmeyeni yok saymak kara cahillik,orta çağ zihniyetinden başka birşey değildir..... |
boyle bir sacmalik olamaz yorumlarinizi okudum belki haklisiniz abdullah gul konusunda ama ondan daha laik ve demokrasiden anlayan biri yok varsa onlarda tayip erdogan ve arinc gibilerdir ak partinin hangi rejimi uyguladigini biliyormusunuz arkadasin biri annan politikasi demis o arkadas biraz daha arastiripta ole gelsin ak partinin amaci turgut ozal rejimini ustlanmektir ve hakkinida veriyor ve yasasin laiklik deyecem ama sizde turbani bahane ediyonuz biz islam dinine mesup bir ulkeyiz sizce ole deilmi vee ak parti erken secimde dogu ve karedeniz deki her vatandas ak partiye verecektir tek basina iktidar oldgu zamn laik ve demokrasi nasil olur gorecektir sayin muhalefet mensuplari ak partiden sayin gul bu makana yakisir yasasin cumhur gul
|
evet olsun
|
Alıntı:
|
akp nin çıkarabileceği en iyi adaydı.umarım hayırlı olur
|
tabikide olmasın bu ülkeyi sonra satsın abdye ...... (argo yasak) şeriatla yönetsin de ondan sonra görün bakalım özgürlükleriniz nasıl kısıtlanıor Atatürk gibi bi adamı mumla ararsınız bıdaha cumhuriyet rejimini kurmak için inş olur da görürüz evet olsun dienler yawastan yawastan kemirecek bu ülkeyi göreceksiniz
|
ya olmasın dıyenler samımı sızın ıstedıgınız bı aday mı olmadı acaba veya sızınde bıyer de dovızınızmı var veya borsa da paaranız ozaman secıme sende katıl olabılırsen ol cumhurbaskanı merak etme bu babadan ogula gecmıyo asıl gerıcılık bu
|
neden olsun
böyle bir forumda bu kadar evet çıkmasına şaşırdım
ne mutlu türküm diyemiyen türk askerinin başına çuval geçirildiğinde sessiz kalan işe yarar bir icraatı olmayan biri neden cumhur başkanı olsun. dünyada en iyi yönetim şeklinin cumhuriyet olduğunu unutmayalım. cumhuriyetimize sahip çıkalım lütfen |
olsun tabi adama yillardi türkiyenin en önemli görevini veriyoruz tuk yok cumhurbaskanliyina gelince yo olmaz diyoruz esseyi yipranincaya kadar kullan sonra sucuk fabrikasina yolla olacak seymi ondan iyisimi olacak esini basi kapaliymis mis mis ne olmus artik bu durumlari atatürk görse ne der bi onun meclismiydi ne olduysa milli sef zamani oldu ve bu olanlarida atatürke mal etmek yakisirmi ycik yazik saygilarla.sag duyu galip gelecektir
|
evet olsun
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.