![]() |
DeLi YüReK mİ?KuRtLaR vADiSi mİ?sence???
Ben DELİ YÜREK diyorum Arkadaşlar..YA SİZ?
Çünkü deliyürek bambaşkaydı..Tabii kenan imirzalıoğlunun oyunculuğuyla..Kendi nacizane görüşüm Kenan polat olsaydı Kurtlar vadisi bi dünya markası olmuştu..çünkü kenan oyunculugunu deli yürek bumarang cehemmeni [2001]yapımında fazlasıyla ıspatladı..düşüncesindeyim.tabii bozo[selçuk yöntem]ile abi kardeş gibilerdi.bu da filme eminim yansırdı...benim gorusum bu arkadaşlar sizinkileri de bekliyorum... Tabii polat da çok iyi bir oyuncu..Bir yerlere abisinin torpiliyle gelmedigini ıspatladı..ama kenanın eline silah daha iyi yakışıyo..[pek hoş bi şey deil bi insanın eline silah yakıştırmak ama...] |
kanki bana göre en kral mafia dizisi tabiki kurtlar vadisi
|
tartışmaya gerek yok tabiki kurtlar vadisi amaç güzel var olan düzeni değiştirmek ama deli yürekte bu yoktu miroğlu ve etrafında dönen olaylar...kurtlar vadisinde olan ise türkiyede dönen olaylar...
|
Kurtlar vadisi deliyürekten 10 kat üstün bir dizi..
|
DELİ YÜREK ti ondan sonrada bu tip hiçbir diziye bakmadım buna kurtlar vadısıı de dahl
|
bencede kurtlar vadisi ama bu surıyede yapılan cekımlerın bı kac bolumu harıc dıgerlerı kotu bn sahsen begenmedm
|
Yaaa tabi ilk olarak deli yürek ama Kutlar Vadisini de es geçmemek Lazım bence ikisi de ... Ama ilkler daha güzel olur o ayrı :D
|
ben her ikisinide begenmedim ve ikisininde hiçbir bolumunu seyretmemekten kıvanç duyuyorum,,,arkadaşlar bence televizyon zaman kaybı......!
tabi bu sadece benim goruşum...........! |
vadinin üstüne yok..hem içerik hem aksiyon
|
üstüne tanımam...tabiki kurtlar vadisi...
|
kanka vadi genis capli .. bu nedenle deli yürek vadi ile yarisamaz..
ancak deli yürek vadinin bi alt kolu diyebiliriz... [KURTLAR VADISI] > [DELI YÜREK] |
bence ikisi de süpper
|
kurtlar vadisi zaten bi dünya dizisi oldu
bence tartışmasız kurtlar vadisi |
Alıntı:
|
deli yürekte yusufun ağabeyin devlet birim için çalışmasını kabul etmiş hali kurtlar vadisidir o yüzden kurtlar vadisi süperdi deli yürek bir alt koluydu fikrine bende katılıyorum
|
kurtlar vadisi tabiki çünkü işler büyük
|
bence deli yürek derim kurtlar vadisi bana göre pek sar madı beni
|
kurtlar vadisi tabiki deli yürek okadar iyi değildi tabi kutlar vadisininde 4-5 bölümü haiç
|
Dostum iki diziyi karşılaştırmışsın güzel ama içerikleri farklı hemde çok farklı ve kurtlar vadisi herşeyiyle deli yürekten çok üstün
|
ya negerek var vurdulu kırdılı filmlere bence GHOST :)
|
Alıntı:
meuheuheuehuhuheuhe,anlayan kaç kisi peki??millet yalnızca polat kimi oldurdu hangi lafi etti,cok delikanli adam cart curt...bunlara bakiyor...mesajı alan YOK |
arkadaşım mutlaka her ikisininde artı veya eksileri vardır
ama suda bi gercekki Kurtlar Vadisi bambaşka bi dünya deli yurk kurtlar vadisiyle kıyaslanamazz bence tabıkı ama sizlerce bilemiyorumm KURTLAR VADİSİ tartışılamaz bı diziydi ... |
bence ikiside değil hehe
|
bence aliye :-))))))))))
|
bence hiçbiri desem :)
|
kurtlar vadisi bir numara bence ....
|
walla ne deli yürek i seyrettim nede kurtlar vadisini ama kurtlar vadisinin harcidiği parayi duyunac vede gala gecesini görünce kurtlar vadisi :)
|
ben polatı çok seviyorum ama bence ikiside iğrenç ötesi
|
tabiki KURTLAR VADİSİ
|
bence haydarinna rinna ninanay:)
|
biliyorsunuz kurtlar vadisi deli yürek e alternatif bir dizi olarak çekildi.içerik tamamen aynı-derin devlet-.ama deli yürekte aşk vardı ve devamlı işleniyordu.iyimser insanlar,yardımlaşma,mahalleli-esnaf falan...kurtlar vadisinde insaf yok,direk mafya:ölüm,vahşet,sadakatsizlik.ne babana ne yakınlarına ne çocuğuna güvenebilirsin.deli yürekten (aksion sahneleri hariç)daha yavaş berezilya dizileri gibi.polat bi laf edene kadar yarım saat geçiyor.hangisi derseniz bu kadar olumsuzluktan sonra yinede kurtlar vadisi derim.neden mi...çünkü gerçek ve coniler deliriyor buda beni mutlu ediyor ne yapim
|
haklısın kanki ama kurtlar vadisi daha fazla izleyici oranına ulaştığınıda unutmamak lazım bencede kurtlar vadisi
|
kurtlar ı tek geçerim
|
KurtLar wadisi süLeyman Çakır warken KurtLar vadisiydi ... sonrası tam bir yaLan fiLm ise tam fiyasko .. DeLi yürek efsanedir oda güzeldir ßence berabere
|
Kurtlar Vadİsİ
|
Yok Abi Walla Çakırdan Sonra KurtLar Vadisi ßitti ßenim Gözümde ne ßiLiim Abdülhey Hariç ßide Memati ikisi kaLdı ßenim iÇin poLat tırt ßi adam ßence..
|
kurtlar vadisi ne ? kısacık boyuyla polat yerden bitme gibi.. karizma dedigin miroglu gibi olur varsa tartısmak ıstyen gelsın....... :D DELİ_YÜREK GİBİSİ Bİ DAHA GELMEZ.........BUNU SAKIN UNUTMAYIN......
|
2sininde ayrı bir güzelliği ve heyecanı vardı :)
|
arkadaslar bu ıkı dızınınde yapımcısı aynı ve ıstedıgı basarıayda ulastı
bence delı yurek ama kurtlar vadısınıde ısledım oda ıyı bı dızı ama delıyurwk bı baskaydı yanıı |
Çakırlı kurtlar vadisi
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.