![]() |
itiraf et
Kankalar herkezın kucukte olsa ıtraf edecek 1 şeyı vardır.Hadi itraflarınızı beklıoruzzzz...Maksat muhabbet kankalar... :D
|
Ynt: itraf et
Öyle görünüyorki kimsenin itrafı yok... :P
|
Olmazmı benim itirefım var... :D
Annecim itiraf ediyorum küççükken sigaralarını alıp kıran bendim....(şimdide içen benim.. :D) |
bırak sağlına yazzık beah... ;D
|
İtiraf ediyorum 7-8 yaşlarımda ARABA kullanmayı bildiğimi zannederdim.Büyüyünce zannetmekle olmadığını öğrenerek araba kullanıldığını öğrendim :D
|
zuhahah kanka baya iyi bir itraftı açıkcası...:)
|
itiraf ediyorum..!
yalnız KaLdıM şu Fanİ düNyAdaAAA!!mUtSuZUM.. :'(
|
saol misyoner ya insan büyüyünce gerçeklerin bazen çok acı old farkediyor :)
|
benimde 1itirafim var misafi gelecek ben hala bilgisayar basindayim :o
|
VAYYYY beah baya sıkı bir itraf oldu kanka HELAL olsun ;D ;)
|
Misyoner senin niye hiç itirafın yok
|
itiraf ediyorum...
DERS çalışıyorum diye herkesi kandırıp bilgisyar başında www.cakal.net üyelerine hizmet veriyorum ... misyoner sohbetini özledim nerdesin low ? |
benim itirafım küçükken bokumu yerdim ;D ;D ;D |
sLmS miLLeT HeRKesE MerHaBa
|
çağatayııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm senii çooooooooooooookkk sewiyorum...
ben değişmedim... değişmiş gibi gözüküorum.. oysa ben seni hala eskisinden çok sewiorum! we hala sensiz yapamadığımdır doğru olan. ama ama işteeee kendimi güçlü göstermek için iplemez durumlardayım bazen.... oysa ben çok güçsüzüm:( |
kaldırılmıştır
|
bende biş iitiraf etmek istiorm
küçükken kızların eteklerinin altına bakardaım kulaına bişe dicem diip öper kaçardım zamanında az çakal diildim |
itiraf ediorum annem hala bilmio geçen sene sosyladen (en kötü notum tekrarı olması bi daha da olmaz inş.:D) konu tarihti 56 aldım...:D:D:D
|
baya sağlam bir itraftı hehehe....
|
tabi sağlam annem unutmuştu onu bi kere de tarama sınavı alldık en ii not 4 iki kişi 3 geriye kalanlar 1 aldı bütün sınıf yerde hoca da gülüo bi yandan da kızıodu ama bunu annem bilio o da güldü...(1 alanlar içindeydim napam çakmıom tarihten...:D)
|
itiraf ediyorum :):) kardeşimi çok kıskanıyorum
|
herkes bence kıskanıyordur bnm ablam war ama araada bir kıskanırım...:D
|
çigdem arkadasım itiraf kelimesini bir tek sen düzgün yazmışsın.:D
|
spider ı sonradan gördüm :)
|
o da biseymi ben daha yzmayı yeni ögrendim
|
bi çocuk annesi olsanda öslem ' im seni ve beraber giçirdigimiz anları düşünüyor , hala deli gibi seviyor ve hergece sabahlara kadar o muhtesem gözlerini hayal ediyorum...
|
itiraf etmek gerekirse yarin sınav var ve ben hala notların kapağını bile açmadım:):D
|
eski patronumun karisina sulanıyodum ne var :) alla alla
|
ToLga Seni Çok Sewiorumm asLındaa.. :)
|
ya biraz önce "kusun nefretinizi" bolumunde hepsinden nefret ettiğimi soylemiştim ama yalan attım aslında hepsini çooooook seviyorum......!
kadınlar onlarsızda olmuyor.....! |
kücükken ablamın oyuncaklarını kıran bendim :))
|
kanki war benm adı çisil rüya gibi bi kıss 9 yaşından beri tanışıoruz şimdi itiraf ediorumm deli gibi seviorum çisil i:)
|
çirkin bi kız hiç değilim.ama bu güne kadar sadece bir kişiyle çıktım.aşık olmak istiyorum artık.ama sanırım bir sorun var;yakışıklı bir erkek görünce ben asılıyorum :biggrin: sonra onlarda beni öyle böyle bir kız zannediyorlar.off ya!!!
|
:) al işte ben burdayım istersen gel bende itiraf ediyorum winnie the pooh un açıklaması çok cesurcaydı hasta felan oldum yane :))
|
itiraf etmeliyim ki tipim değilsin "tunada" !!! üzgünüm.üstelik yaş da ufak?
|
İtiraf Ediyorummm... Çocukken Gece Yatağımı Islatırdım... Sakın Gülmeyin Haaa...!!!
|
itiraf etyorum aşk diye bişi yok.kendimi oyalıyorum.tüm sevdiklerim kusura bakmasın
|
itiraf ediyorum aşık oldum sanırım ama kimsenin haberi yok:)))))))))))))))))))
|
Artık $U €rk€kL€rd€n n€fr€t €diorum..
N€ Yapı$kan $€yL€r yaaaa.. ): |
2 GünLük Arabanın Üzerinde Fındığı Ben Kırmı$tımm ):
Çoook ZewkLiydii |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.