![]() |
sen aşk nedir bilirmisin(?)
-------sEn AsK nEdiR BiLiRmİsİn?-------...
ASK NEDİR BİLİR MİSİN? BİLEMEZSIN, CÜNKÜ SEN TAS KALPLİSİN PEKİ SEVGİ NEDİR BİLİRMİSİN? BİLEMEZSİN, CÜNKÜ SEN HIC SEVMEMISSIN. DİNLE O ZAMAN SEVMEK; BENİ YASATAN, HAYATA BAGLAYAN UMUTLARIM, HAYALLERIM KISACASI SEVMEK; Bİ CİFT GÖZÜN ICINDEKI PARALAYAN ISIKTIRR! SEN BILMEZSIN BUNLARI, SİLERSİN HATIRALARI... CİLELI HAYATI BEN YASADIM YÜREGIMI SIIR ILE BASTIRDIM... SEN BİLEMEZSİN BUNLARI... GÜNDÜZLERI SILIP *******I YASAYAN BENDIM, SEN BİLEMZSIN BUNLARI... |
SeN SeVmEdİn bEni...
GÖZLERİNEMİ YANAYIM? SÖZLERİNEMİ KANAYIM? YOKSA... HAYATIMA MI KIYAYIM? BEN SENİ SEVMİSTİM, GÖZLERINE YANARAK. BEN SENI SEVMİŞTİM, SÖZLERİNE KANARAK. BEN HAYATIMI SİLDİM, SENDEN CAYARAK. SEN SEVGINI SİLDİN SÖZÜNDEN KACARAK... ARTIK İSTESEMDE DÖNEMEM SANA, YİNE ACI CEKTIRIRSIN SEN BANA. BENİ SEV DESEN... SEVEMEM ASLA! SEN DURDURDUN BENİ, SEN SUSTURDUN SEVGIMI, SEN SEVMEDİN BENI... BEN ISE DELI GIBI SEVDIM SENİ!!! |
seni seviyorum demek...
Seni seviyorum demek; Sevgili için gerektiğinde ölüme giderken bile çocuk saflığında gülümseyerek gitmektir |
İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Seni ne kadar sevdiğimi biliyor musun.
Bir serçenin gözyaşı kadar. O kadarcık mı diyeceksin. Biliyor musun güvercinler Ağladıkları zaman ölürlermiş....! |
Hep ertelenen bir an hiç yaşanmamaya mahkumdur.
Düşlerin bekleyişini yalnızca bir hüsran karşılayacaktır. Mevsimleri sayarsak ömür baharsız tükenir gider. Sevdiğimizi bulmak yada bulduğumuzu sevmek tercihi, en zor olan iki seçenektir bu sınavda. Boşuna akan ırmaklar mı var yüreğimizde. Sebepsiz mi coşkun bir denizde maviye hasretliğimiz? Ufukta görünen o ki mutluluk tek kişiliktir aslında. Karşımızdakinin çabasına ihtiyacı yoktur mutluluğun. Aşkında sevdiğin kadar büyüktür. Sevdiğin sürece meydan okur dünyaya. Hasretle beklenen gelmez hiçbir zaman, bu hasreti yalnız tüketirsin. Karşılık bulmuyorsa sevda,umut değil,kendini hükümdar sanan köleler üretir dönemezsin. Ama boşa geçmemiştir dolan vakit. Heba olan şiirlerin de değildir. Türkülerin diliyle yas tuttuğun *******,sırdaşlığını hiç terk etmez. Kıymetini bilmediğin kır çiçekleri yeniden açar,o gül solarken. Ayrılanlar yıllar geçse de üstünden hep aynı acıyı çeker. Ama yollar hiç bitmez. Sonuna geldiğini zannettiğin yerler birer duraktır aslında. Ve sen yolculuğunu gönüllü bitirmişsindir o durakta. Güneş hep geç kalırmış gibi gelir,sen bir baharda mevsimler başka havada. Gerçeklerle düşler yerini kaybeder. Bir tek o kalır yüreğinden hiç gitmeyen. Aynı bakışlı resmine saatlerce dalışın kalır,sevdanın tutsaklığında acılarını dindirmeyen… Şöyle dimdik durup rüzgara karşı ”EY HAYAT SEN ŞAVKLI SULARDA BİR DOLUNAYSIN,ASLINDA YOKUM BEN BU OYUNDA,ÖMRÜM BENİ YOK SAYSIN.”diyerek çekip gitmek gelir aklına. Bedeninizin parçalanması hiç umurunda değildir ama sevdiği uğruna ölenlerden olmak istemezsin. Çünkü yalnız yaşarken bir ihtimal daha vardır. Belki ölüme değil ama onun hayatına geç kalmışsındır. Uzaktır,öyle kalacaktır belki. Hep bir umutla beklenirken sevda habercisi,yüreğini teselli etmek de sana düşer. Her şeye rağmen korkutmasın seni bu sevdanın ateşi. Her yangın önce başladığı yeri yakar. Sana küçük kendime büyük gelen yüreğimde,yıllar geçse de SENİN ADIN YAZAR. Ve bil ki sevdiğim,uslanmaz ruhum yaşadıkça SENİ SEVER, SENİ SEVDİKÇE YAŞAR… |
Dün rüyamda seni gördüm
Saçların dağılmış, ağlıyordun Neden diye sormadan boynuma atladın O an tek şey vardı aklımda;seni sevdiğim Ama her rüya gibi onunda bir sonu vardı Rüyalar gibi sonlu değil benim, sevgim bunu da unutma |
Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin... Sevgililer günün kutlu olsun!
|
İçimden haykırmak geliyor sana...
Kalbimin derin sancısından zamansız... Haykırıp da sıkıca sarılmak sonra... Öylece kalakalmak seninle,zamansız... |
senin için...
Seni düşünürken……, uykusuz *******de 1 yıldır seni düşünürken, Bir bülbül gelir yüreğimin ucuna konar. Bir gül açılır ansızın, Bir lale sinsi sinsi kanar kalbimin üzerinde, Seni düşünürken……, bir çam ağacı tepeden tırnağa donanır. Deliler gibi dönmeye başlar, Döndükçe, siyah saçların dalgalanır. Çekirdeği henüz süt bağlamış bir kiraz kesilir ağzımda, Dokundukça |
Uzaklarda olsan da
Gözlerini göğe mühürlemişsin Her dolunayda gülümsüyor bana, Bir ışık sızıyor odama, Issız gecenin koynunda, Ninnisi ile uyanıyorum rüzgarın, Ağaçların yaprakları dalgalanıyor, Dalgalanıyor deniz.. Ve kıyıya vuruyor ölü gözyaşlarım. Kayalar ufalanıyor, Bir şiir beliriyor bulutların üzerinde, Belli ki kalbinin yansıması, Diyor ki; Unutmak mümkün değil seni, Unutulmaya layık değilsin, Çünkü sen benim vazgeçilmezimsin |
Benimle bir konuşsan
Sevdamı anlatacağım sana Tabi dilimin döndüğü kadar Yazdığım şiirlerimi okuyacağım Mısralarım işte o gün Dile gelecek Seni sensiz nasıl yaşadığımı Seni her gün görüp de nasıl özlediğimi İşte o gün haykıracak mısralarım İşte o gün şiirlerin şiir olacak Okuduğun gün Saatlerin zamanın durmasını isteyeceğim Bu an, bu kısacık an bitmesin diyeceğim Ama zaman bana inat Her zamankinden hızlı geçecek Biliyorum Bir an olsun göz göze geleceğiz Ve seni ne kadar sevdiğimi anlayacaksın Ben bir kelime bile söylemeden Sende istemeyeceksin gözlerini kaçırmayı gözlerimden Ama gözlerin kaçacak Biliyorum Sana nasıl uykularımı böldüğünü Her şeyde senden bir parça aradığımı Ve her gözümü kapayınca nasıl seni gördüğümü anlatacağım Kelimeler yetmeyecek Biliyorum Her rüzgar esişinde neden derin bir nefes çektiğimi Yüzlerimi okşadığında rüzgar Neden gözümü kapayıp gülümsediğimi Nasıl yalnız bir karanlık ta usandığımı anlatacağım Sana adı sen olan yıldızı göstereceğim Onunla konuştuklarımızı anlatacağım sana Neden bir yıldız olduğunu söyleyeceğim Ve sana bir günü hatırlatacağım Tabi unutmadıysan Sana dalgaları anlatacağım Her denize bakışımda nasıl seni gördüğümü Ve bizim evdeki saati anlatacağım Her saniyesinde seni seviyorum dediğim O saati anlatacağım Yıldızların nasıl ağladığını Ve göz yaşlarının yüreğimi nasıl yaraladığını anlatacağım Evinizin önüne gelip yağmurda ıslanmayı Sana her bakışımda yeniden aşık olmayı Yaşadıkça kalbimde bir yerin olduğunu Sana ilk aşkım olduğunu Sen sevmesen de benim seveceğimi anlatacağım Uzaktan sevmeyi anlatacağım sana Saçlarını ellerimi dokunmadan gözlerimi okşadığımı Seni görünce yüreğimin titrediğini Ve bir bakışının bana yettiğini anlatacağım Ve biliyorum Bunları anlatmama fırsat vermeden Seni seviyorum diyemeden gideceksin Dur gitme desem de Durmayacaksın biliyorum |
Sen sevdigim,ne yakın ne uzaksın
Kalbimin en güzel yerinde saklısın Görmemek sogutmuyor,baglıyor sana Ben sana asık,ben tutkınum sana |
Bir kutu dolusu yaşam gönderiyorum sana
Bir fırça koydum kutuya, Cennet resmi yapıp içine gir diye, Düşler serpiştirdim içine, Düş kurmayı unutma diye |
Mutluluk bazen bir doruk kadar varılmaz güç,
Bazen bir gelincik kadar ömrü kısa, Bazen bir öpücük kadar, Bazende bir veda gibi soğuktur. Sen hep sıcak kal.... |
Ecelim zamansız gelirse bir gün
Ona bu şarkımı dinletiverin Bu en son dileğim, en son sözümdür Benden başkasına gitmiş olsa da O güzel aşkımız bitmiş olsa da Üstünden mevsimler geçmiş olsa da Ona sevdiğimi söyleyiverin |
Sokak sokak, cadde cadde,
şehir şehir, ülke ülke dolaşacaksın. Sesini bulutlara vereceksin, yıldızlara soracaksın. Güneşten dahi dileneceksin aynı sevgiyi. Bulurum sanma. Bulamayacaksın işte gülüm BULAMAYACAKSIN |
Bir yildiz sec kendin icin gökyüzünden
gözlerin gibi parlak, senin gibi tatli olsun, bir yildizda bana sec, parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun |
bazen senli hayaller kurdum hayatı unuttum bazen sensizliği düşündüm umudumu yitirdim bazen bensizliği düşündüm senli ama uyduramadım hikayeyi bazen derken buldum ikimizin ayrılmaz bir bütün olduğunu
|
Hava neden bu kadar soğuk?
Her şeyi titretmek, Soldurmak istiyor. Bize olan saldırganlığı neden? Ya bu soğuktan üşüyen, titreyen; Sokaktaki serçe örneği çocuklar, Nasıl da üşüyor, titriyorlar... Onların yaşamını anlamayanlar için, Bu sorular çok anlamsız… Sıcacık evlerinde, Bu sorularla niçin uğraşsınlar! ... Onlar, o yaşamı yaşamıyorlar ki! |
seni gene doyasıya affetmek istiyorum..sana gene şiir yazmak istiyorum ama şimdi yazdığım gibi değil sana aşk şiirleri yazmak istiyorum...özlem değil eğer beni sveiyorsan dünyaya haykır sevdiğini işte ben haykırıyorum seni seviyorum ....
|
kuşatıldı dört yandan kirmanımız
puşt elinde kaldı dermanımız gelir diye birgün fermanımız boynumuzda urgan ile yatarız |
Vazgeçtim hayattan senin için.
Öyle bir sevgi ki tarif edilemez. Kalbime yazdım inan hiç silinmez. Dünya dönüyor hayat geciyor sana olan sevgim hiç bitmiyor. |
Soranlara unuttum diyorum,
adı neydi hatırlamıyorum, ben artık sevmiyorum YALAN... Ama öyle demiyor içim susmuyor susmuyor kalbim hala deli, divaneyim... |
teşekkürler:):)
|
GÜLÜM SÖZÜMÜZÜ TUTTUK BE...bizi ancak ölüm ayırdı yine
SOĞUK BİR PAZAR SABAHI, KAPLAMIŞ SİYAH BULUTLAR HAVAYI, SAAT 05:20 DOLAYLARI, PENCEREDEN BAKARKEN SİYAH BULUTLARA, SEN GELDİN BİRDEN AKLIMA, BENİ TERK ETTİĞİN GÜNDEN BU YANA, KALBİM BENZEMEKTE ŞU GÖKTEKİ SİYAH BULUTLARA, SABAHIN SOĞUĞU İÇİMİ ÜRPERTİYOR, NELER ÇEKTİĞİMİ ALLAH`TAN BAŞKA KİMSE BİLMİYOR, AKLIMA SENİNLE GEÇİRDİĞİMİZ GÜNLER GELİYOR, HANİ DERDİK YA BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRIR DİYE, gülüm sözümüzü tuttuk be, BİZİ |
Seninle geçen güzel günlerde,
Sensiz geçen günlerime üzüldüm. Seninle buluştuğumuz yerlerde, Hızlı gecen saatlere üzüldüm. Seni o kadar çok sevdimki, Sana mahkum olan kalbime üzüldüm. Sessiz sessiz seni isteyen, Şu zavallı yüreğime üzüldüm. |
AŞka Saygim Sonsus ,
ÇÜnkÜ Senİ Sevdİgİmden, AŞka Saygi Duyyorum, Eger Senİ Sevmeseydİm AŞka Saygi Bİle, Duymazdim. Sana Saygim Son Suz Tipki AŞka Saygi, Duydum Gİbİ, Senİ Asla Unutamam ÇÜnkÜ Sensİn DÜnyadakİ HerŞeyİm. Bu Şİİr Senİn İÇİn LÜtfen Anla Artik Senİ, Sevdİgİmİ. |
Bahçemde çicekler
Açmazlar seni bekler Yarama yara ekler sen gitin gideli Tersine akmış bir nehir Suya yazılmış bu şiir Yıkılmış koca şehir sen gittin gideli Ne kadar küçükmüş Şu dünya dediğin Beni soldurmuş delice gönül verdiğim Ağlamayı öğrendim sen gittin gideli Bir yabancı bakma sakın yüzüme Geçmişi hatırlayıp dönüp durma maziye Ayrılık mesajın senden son bir hediye Hasreti öğrendim sen gittin gideli Masal gibi yıktın bütün umutlarımı Geri verdim sana tüm mektuplarını |
İlk defa ayrılıyordum senden,
Kokumu,sesimi,hatta kalbimin yarısını burda bırakarak, Gözlerin zamansız ıslanmasın yokluğumda, Yüreğin derinden yanmasın gecenin karanlığında, ne yapsam,ne etsem ben sana yaranamadım. Aramızda yaşanan duyguların adını koyamadım. Şu zalim hayatta tek sana kıyamam,kıyamadım. Gül güzelim sana doyamam,doyamadım. Senden ayrılmak kıyamet günü gibi, Senden ayrılmak,suya muhtaç bir çiçek gibi, Senden ayrılmak,annesi olmayan bir bebek gibi, Senden ayrılmak galiba |
Geçmez oldu burda sensiz zaman,
Gönlümde yaşıyor güzel hatıran, Ziyan olup gitsemde uğrunda her an, Aldatmak geçmedi bir gün aklımdan, Gençliğim bir çırpıda elden gitsede, Saçlarıma yılların akı düşsede, Sensizlik beni yakıp küle çevirsede, Unutmak geçmedi,bir gün aklımdan, Acılarımla,sana son kez selam yolladım. Perişan halimi senden,gizledim,sakladım. Son nefesimi,duyamadım,adını haykırdım. Yaşamak geçmedi sensiz aklımdan, Unutmadım,unutamadım seni, |
bu aşkı heves mi sandın?
her gidişine ayrı anlam yüklüyorum nie çünkü seni sevdiğimden hergün yollara baktım hergün ümitle nie çünkü birgün dönersin die ahhh sevgilim senin kokuna bile hayranım |
Yoklugun ÖlÜmmÜs...
Heryer Sessiz Her Yer Durgun Artik Eskisi Gibi Tat Vermiyor Siirler Artik Eskisi Gibi Efkarlandirmiyor Sarkilar Artik Hic Bir Sey Eskisi Gibi Degil Ben Sensiz Yorgunum Ben Sensiz Mutsuzum Anladim Yoklugun ÖlÜm Artik Sabahlari Kaltigimda Eskisi Gibi GÜlmÜyÜrum Telefona Bakip Msj Geldimi Diye Bakmiyorum Artik GÜlleride Sevmiyorum Sevmiyorum Hic Birseyi Ben Sevmiyorum Artik Sensizligi Anladim Yoklugun ÖlÜmmÜs Ben Yasiyorum Ama Ne Fayda Diri Diri ÖlÜyÜrum Her Sensiz Nefes Alisimda |
Yasakti Bana Ellerin
Yasakti Bana GÖzlerin Yasakti Bana YÜregin Ama Herseye Ragmen Ben Seni Yasaklar Icinde Sevdim Haram Bildim Senden Baskasini Ben Seni Uzaklarda Ben Seni Yasaklarda Sevdim Bana Delisin Dediler GÜlÜp Gecdim Unut Vazgec Dediler Bir TÜrlÜ Unutmayi Beceremedim Ayrilik Girdi O Gitti Dediler Yok YÜregimden Sen Gitmedin Gidemezsin Ben Seni Herseye Ragmen Sevdim Cok Sevdim TÜm DÜslerimi Yaktim TÜm Hayallerimi Yiktim CÜnki Vefasiz Cok Sevdim Benim Yasak Sevdigim Bil |
SaÇlarinin Bİnbİr Telİne GÖnÜl BaĞlayip.okara GÖzlerİne,anip Sabaha
Dek AĞladim Dedİm Ya Sevdİmse Allahina Kadar Severİm Yalanim Yok Kara GÖzlÜm İnanmani İsterİm.nalet Gele Ruja Ojeye Putraya Yak Elİne Kinayi Çek GÖzÖne SÜrmeyİ. Arlaniram Utaniram Mahcubam.sunİ GÜzelİĞİn DÜŞmaniyam...dedİmya Akreplİ Çİyanli.bedenlİ Vanli ÇoÇoĞuyum... Sevgİlİm EĞlensİn. Dİye Delİklİ Elbİseler Gİdİrİp Zİl Zurna Sesİnden SarhoŞ Edİp ,elalemİn.kolarinda Dans Etİremem. Bİz Bİze KÜÇÜcÜk Odamizda Bİr İkİ DÜblemİzİ Atip |
ayrılık saati geldi bu gece
dönüşü yok bu sefer,ayrılmalıyız sessizce sözler tükendi,gözler ağlar usulca uzaktan sevmeler bitmeli bu gece. kahrolası kader ayıracak bizi sevgine doymadan koparacak seni yalvarmalar boşuna yazılmış bir kere gözlerden kan aksada bitecek bu gece son saatimiz kalmış,gel sarıl bana tut ellerimi sıkıca,terlesin inadına hiç bi şey söyleme,sessizce kal yanımda gidişin felaketim olacak,yaşarım sanma. |
Ölmek Var DÖnmek Yok...
Damarimda Kanim Can Damarimsin Canimsin Sen Canim Kalp Atisimsin Koparsalar Benden OlÜm Nedİrkİ Dayanamam Ben Birakmam Senİ Senİ Bana Vermezlerse Asla Vermem Senİ Ellere Askimizin GÜcÜ Budur Ölmek Yoktur......... |
Seninle olmanin en güzel yani ne biliyor musun?
Elin elime degmeden, avuçlarimi terleten sicakligini taa içimde hissetmek. Seninle olmanin en kötü yani ne biliyor musun? "Seni seviyorum" sözcügü dilimin ucunu isirirken, her bulusmamizda bos yere saatlerce havadan sudan söz etmek. Seninle olmanin en heyecanli yani ne biliyor musun? Ayni seyleri seninle ayni anda düsünmek, birlikte aglamak, gülmek..Ve yanimdayken seni çilginca özlemek. Seninle olmanin en aci yani ne bili |
kara toprakk
Zaman sana anlatır gizli aşkın sırrını vakit çok çabuk geçti aştık yaşın yolunu nesen ödeye bilirsin nede ben zamanın hakkını zaman sana anlatır yaşımızın farkını boşa yalvarma dönemem artık geri silemeyiz artık seninle degişmeyen kaderi ne sen nede ben yarattık bu güzel evreni boş vereye ağlama unut artık çevreni dönüşü yok bu yolun sonumuz kara toprak kurdu dallarımız işte koptu son yaprak bir kere kapandımı açılmaz o son kapak üstümüze atılan sevgimdir bu |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.