![]() |
güzel sözler
Gözlerimizi yumduğumuzda bizi başka dünyalarda misafir eden rüyalarımız...
|
konu yanlış yerde açılmış taşınsın lütfen....
|
Bizler bitki gibiyiz... Bitkiler güneş sayesinde fotosentez yapar.. Bizlerse yüreğimizdeki ışık sayesinde içimizdeki sevgiyi dışarımıza yansıtmaya çalışıyoruz.. Sevgi ve aşk. Birbirini tamamlayan iki kavram.
|
Yıkılan umutlar, kırıl kalpler, beklenmedik ayrılıklar, unutulmaz anlar, muhteşem dakikalar, özlem, duygulu anlar,dostluklar, iyi giden beraberlikler, güzel hikayeler...
|
Tarifi yapılamayan duygularımızın bize yansımasıdır şiir... Umutların tekrar yeşertilebilmesidir...
|
"Hakiki arkadaslik sihhatten farksizdir, kiymeti ancak elden gittikten sonra anlasilir."
|
• Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?
|
'Para herseyi yapar' diyen adam para için herseyi göze alan adamdir."
BENJAMIN FRANKLIN |
• "Ne kadar az bilirseniz; o kadar siddetle müdafaa edersiniz"
BERTHARD RUSSEL |
• "Düsmanlarinizi sevin çünkü kusurlarinizi yalniz onlar açikça söyleyebilir."
|
Nasil kafa sayisi kadar düsünce varsa, kalp sayisi kadar da sevgi çesidi vardir."
|
Dostlarin sikintida iken onlari mutlu olduklari zamankinden daha çok ara."
|
"Affetmek ve unutmak iyi insanlarin intikamidir."
|
Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat denilmektedir."
|
"Olgun insan güzel söz söyleyen degil, söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir."
|
"Sevdasız hayat rüyasız uykuya benzer"
|
Yelkeni olmayan gemiye rüzgar da yardım edemez"
|
"Güzel olan sevgili degil, sevgili olan güzeldir."
|
"Öyle horozlar vardir ki, öttükleri için günesin dogdugunu sanirlar."
|
"Bir insan hangi limana ulasmak istedigini biliyorsa, onun için her rüzgar uygundur."
|
"Insanlara en adil sekilde dagitilan nimet akildir. Çünkü kimse aklindan sikayetçi degildir."
|
"Ne kadar bilirsen bil; söylediklerin karsindakinin anladigi kadardir."
|
Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise kisileri konusur."
|
"Nice insanlar gördüm üstlerinde elbise yok... Nice elbiseler gördüm içlerinde insan yok..."
|
"Eger birine birsey ögretirseniz asla ögrenmez."
|
"Bir insana gereginden fazla deger verirsen ya onu kaybedersin
ya da kendini." |
Sevmek suçsa suç işledim, Ölmek buysa ölümü seçtim"
|
"Aşkımız şekerden, sevgimiz tuzdan, evimiz ateşten... Bir gün ne oldu biliyor musun?... Yağmur yağdı... br>
|
"Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, Gözlerinin daldığı yerdeyim...
|
Aşk bir göldür, üstünde kazlar yüzer.
|
Ölsen bile benden kurtulamazsın. Kefen olur bedenini sararım.Yağmur olur üzerine yağarım. Çiçek olur mezarında açarım. Ölsen bile benden kurtulamazsın
|
Yastığımla uykumu baş başa bıraktım,sırf seninle yalnız kalabilmek için! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım şimdi burada yalnız sen varsın!!!
|
"Elimde denizde bulduğum bir midye var denizden o kadar uzak ki tıpkı seninle benim gibi. Ama arada tek fark var o denize sen bana aitsin.
|
Gitmek mümkün olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yüreğimi, savursam küllerimi dağlara denizlere ,yeşerirdi küllerim sana olan sevgimle
|
"aŞk Bİr Elmali Şekere Benzer,, Bİtİnce Sapi Kalir
|
"Cama vuran her damlada bir tek sen varsın ne istiyorum biliyor musun her gün yağmur yağsın!!"
|
Demedİm Mİ Bu Hasret Bİtİrİr Senİ. Ay Dolanir Gİder,yalniz Kalirsin. Her GÜn Yenİ BaŞtan DaĞilir, Ufalirsin. Demedİm Mİ YÜreĞİm BÖyle Sevme Dİye!"
|
"baŞkasina Kendİnden Fazla DeĞer Verme, Ya Onu Kaybedersİn Yada Kendİnİ Mahvedersİn"
|
"Asla sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de asla affetme!!
|
Bir insanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, bir insanin özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, bir insanın bir tanesi olmalı oda senin gibi
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.