![]() |
one öyle yav!!!istemem valla öylesinii
|
oha yani
|
yok daha neler yaww cok ırenc bu zencıler nası yapıolar bunlar ya bıde bunu bı japon erkege gostermek lazım
|
karı acı çekio girerken
|
Bu aletin recetesini veriyorum gencler :) (ben kick yapiyorum 6 senedir bodyci birkac arkadasimiz denemis ve anlatacagim yöntemle bu model aletlere kavusmuslar) :))) internette bircok sitede bulunan ithal kaliteli bir vakum seti aliyosunuz bir kutu doping hapi bir kutu kas güclendirici aliyorsunuz bol lifli gidalar tüketip 6 ay araliksiz hergün en az 1 saat pompaliyosunuz kendinizi ve 6 ay sonra farki görüyosunuz :)))) YANLIZ DIKKAT !!! Önemli bir konu var fazla zorlarsaniz aleti kaybedersiniz :))
|
CYAN dostum denemis gibisin :)
|
ewet ben bi sitede gördüm o aletten
|
oglum o ne öyle istemem kalsın kızada yazık.............
|
oha yani o kadarda değil,adam atla yarışıyor galiba
|
bu aletle girecek delikte zor bulursun
|
bizim turk kızları bunu gorunce kaçar.....!
:)))))))))))))))))))))))))) |
sen ne diyosun kanka para ile kerhanedeki ******ya bile baktıramassın sokturmayı yada elletmeyi bırak :)))
|
o ne lan öyle ben burda tırstım o karı nasıl aldı onca şeyi hayret yani öyle şeyim olacağına kısır kalmayı tercih ederim çüş diyorum başka bişey demiyorum
|
Bence Atinki Bile Daha Kibar Ya O Ne Ole Kutuk Gibi Bende Istemem Onemli Olan Islevi Zaten
|
abi ben bişey demiyorum ne desem yetersiz kalır
|
Alıntı:
|
öyle bişey olamaz yolda yürür ken dengeyi bozar
|
cyan kardeş senin dedigin yöntemle boyutunu tutturabilirmiyiz bilmem ama rengini tutturacagımız kesin :-))))
|
kankiler karının nevli dömuss :)))
|
fazlasıda iyi diil be.kaçırır kızları valla.bunun film yok mu ya.hatunun girerken ki sesini çok merak ettim
|
iyi güzel yapcaz da
iyi güzel geliştirdik evdesin eşofmanla oturuyon bir den alet kalktı ne yapcan yanında baban var vallaha evden kovar ha çarşıdansın kalkıyor ne yapcan uyuşturucu iğne mi yapcan hayvan bayıltan hayvanat bahçesi görevlilerinimi çağıracan başa bela gerekmez
|
bunun fılımın bulmak lazım kadın ıc kanama fılen gecırmıstır heralde :D
|
selam
ayimi bu ya
|
bırakın bunları adult izleyenler bu dallama zenciyi bilir aleti uzundur ama böyle aygır şeyi gibi degildir bu resmen fotomontaj yemeyelim birbirimizi
|
harbidende oha yani ben onu gördüm korktum o kadınnasıl aldı içine hayret obsession helal olsun baba nerden buldun a.q :D
|
evlerden uzak olsun
|
onu alacak kıza da acımaklazım ama.
|
Alıntı:
|
cüşşş beaa yazık karıya ha
|
Valla bende gerçek olduğuna inanmıyorum olamaz öle bişi muhtemelen fotomontajdır fakan kim yaptıysa kusursuz yapmış :)))
|
montaj oldugu bellı ama emege saygı yınede
|
sol kardeş
|
fake koku alıyom galiba!ama emeğine saglık guzel miş!!
|
ohaaaaaaaaaaaaaa baskada bır sey demıyorumm
|
Alıntı:
|
bu ne yaaa
tşkklr |
k....çdan uzak olsun.
|
karadasim bu ne zevk alinmaz aci ceker kiz yazik!git intahar et kara
|
kadınında ondan kalır yanı yok
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.