![]() |
Türkiyue Komunist Partisi
http://www.ip.org.tr
Kuruluş tarihi : 02.03.1992 Genel Başkan : DOĞU PERİNÇEK Mithatpaşa Cad. No: 10/13 Kızılay/ANKARA TEL: 435 25 07 İşçi Partisi hakında görüşleriniz,eleştirileriniz ve şikayetlerinizi kısacası herşeyi burada paylaşabilirsiniz. |
|
ya kımsenin görüşü yokmu birileri bişeyleri belirtsin şurda ya ben solcuyum demek bu kadar zormu arkadaşlar
|
Alıntı:
|
kesinlikle gerek var bu senin düşüncen yorum yok benim düüşüncelerim çok var
ben 1 mayısta samsundan ankaraya yuruyosam eylem var die ve tek başima deil binlerce yoldaşimla ki burrda bi yanliş anlama olması ben bunu şuanda burda reklam olsun die solemiyom ben bu yuruyuşu son 4 yıldan beri yapıyorum.. isterdimki DENİZ abimle YUSUF abimle yürümek isterdimm benmde yorumumun bi kısmı ama çok küçük bi kısmı bu yane dewenin yanında karınca bile kalmaz GeCeLeR boyle bi yorum yapmanızada gerçekten kırıldım arkadaşim ama eywalla yinede... |
yaw bırakın beyler bunnarı solcuyum demek zor değil ama bence bir süre daha sol partiler beklicek
|
Alıntı:
seni cenebaz etmiş ... birileride senin üstünden zengin olur işte Saygılar GeCeLeR |
Alıntı:
sana tavsiyem kendine daha gerçek bir AMAÇ bulman ama şunuda biliyorum yazdıklarımın senin için bir anlamı yok söylediklerimini anlayabilmen için görmen gerekiyor.....! POLİTİKA GÜÇTÜR.....! GÜÇ=PARA ASLINDA DURUM BUKADAR BASİT.....! SAYGILAR FLYWALKER |
Alıntı:
Ayrıca adalet/hak isteğinden yola çıkıp solcu olanlara karşı saygım sonsuz. Yeter ki; bölücülük faaliyetlerine girişmesinler ya da farkında olmadan dahi olsa alet olmasınlar... Bence yapılması gereken Atatürk gibi realitelerle uğraşmaktır. Atatürk tekliflere rağmen ne komünizmi ne de faşizmi uygulamaya kalkışmıştır. O modernite projesini Türkiye'ye uygulamaya çalışan bir lider idi. Ve de dediği gibi az zamanda çok ve büyük işler başardı... Yoksa sınıfların ve devletin oplmadığı bir yönetim biçimi olan komünizmi savunmak maalesef bir ütopyadır. Komünist sistem dünyada hiçbir yerde uygulanamamıştır (S.S.C.B, Küba vs. dahil). Ancak bu kapitalizmi savunduğum anlamına da gelmez (ki günümüz enternasyonel/neo-liberal kapitalizm anlayışını hiç savunamam; bu sistem sadece büyük şirketleri kollayan bir sistemdir). Son olarak diyeceğim ideallerin yanında bir de gerçekler vardır. Bir de tanımadığınız/bilmediğiniz adamların peşinden koşmayın.... |
Alıntı:
bilgi birikimine kurban... özelden konuşalım ;) Saygılar GeCeLeR |
arkadaşlar heiniz hoş güzel yazmişsiniz flywalker kanka senin yazdığın herşeye eywalla dediklerini okudum gördüm.. merak etme unutmam bunları eywalla.. geceler sende demişsinki "sen cenebaz olmussun die" onada eywalla kı zengin olmadığımı nerden biliyosun :) .. neyse diğer arkadaşta demişki ni resim her şeyi anlatır.. bende dedimki zaten anlatmaz demedim okursan anlarsın.. kardeşim dedimki benim için tek resim her şeyi anlatmaz ama o resme gene de eywalla derim.. bişii dieceimiz yok..
|
Alıntı:
:):):) bide solcu olcan herşeye eyw herşeye boyun bükmek :) bu ne pehriz bu ne lahana turşusu :) |
GeCeLeR o zaman her dediğinize aykırı bişeyler yazayım direk banlaın beni serverdan oke sen bole istiyosun herhalde slogan atayım bi kaç tanede siteni kapatsınlar istersn ne dersin
|
bana göre türkiyenin tam tersine düşen saçma bi parti bu benmim yorumum ve pkk yanlısı partiler öleee saçma ve dandik bi partiii türkiyeyi bölmeye çalışan her partinin karşıındayımmm
|
Alıntı:
Saygılar GeCeLeR |
Alıntı:
amaç tartıştıkmak neden seviyeli tartışamk yerine seviyei bozuyorsun ki.. Savunduğu siyasi görüşü tam bilemeyen insanlar böle körü körüne savunurlar demek istemiştim orada ben... Açık açık sölüyorum ben sıkıntıları kendime göre mantıksızlıkları sende sana göre olanları benim düşüncelerime neden katılmadığını anlatmalısın bence ... Öle kuru gürültü biraz cahilce ve yanı sıra karanlık kalıyor... Seviyeli bir tartışma ve paylaşma ortamında çözüm bulamayacağımız sorun olmayacaktır... bundan eminim... Saygılar GeCeLeR not : BU SİTE KOLAY KOLAY KAPATILAMAZ...SENDE KOLAY KOLAY BANLANMAZSIN...ANCAK FORUM KURALLARI HERKES İÇİNDE EN AZ SENİN KADAR GEÇERLİDİR. |
tek bişey soluycem ve istiycem iki tane parti açmişsiniz tam soldan
TKP ve İP ve burda ben solcuyum diyen tek kendimi gördüm ayrıyetten ben kendi görüşümü yazdiğimda bi bakın kaç kişi tam zıttını yazmiş ... burası İP burası TKP bolumu eğer görüşler aykırıysa tartişma formu açilsin orda tartişalım patron bana aykırı gelen bu hepinizin haklı sozleri var çounuzunda görüşlerinin birleştiği bir nokta var yane bana bişeyler soleyenlerin çoğu beni dumur etmeye çalişşiyo flywalker dişinda bi tek o bana ders vermek manalı bişey soledi onun solediklerini de unutmam zaten eğer tartişilan konu partilerse tartişalim ama tartişilacak sadece benim görüşümse dieceim bişey yok.. zaten solememde :) |
bu parti var ya ülkemizi bölmeye çalışan pkk ile işbirliği yapan bir partiden başka da bişe değil bunlar ne solcu ne başka bunlar bölücü !!!
|
bu senin düşüncen olabilir ama ülkeyi bolmeye çalişan DHKPC den başka bi topluluk değildir saygılar
|
....
Alıntı:
|
ben solcuyum kardesım sonuna kadar!
|
yoldaşimsin
|
Konu geriye düşmüş, güncelleyelim biraz.
Fotoğraftaki şahıs günümüzde Türk milliyetçisi kesilen birisi... Ne yapıyor, askerlerimize kurşun sıkan eller ile gülümseyerek (mutluluktan adeta dört köşe olmuş halde) tokalaşıyor: http://img79.imageshack.us/img79/839...ncekpkk2na.jpg Not: Mesele o parti bu parti, bu görüş şu görüş değil; mesele karakter meselesi bence... Yoksa solcuyum diyen kişiyi daha çok severim ayrıca... |
Fotoğraftaki şahıs günümüzde Türk milliyetçisi kesilen birisi... Ne yapıyor, askerlerimize kurşun sıkan eller ile gülümseyerek (mutluluktan adeta dört köşe olmuş halde) tokalaşıyor: http://img79.imageshack.us/img79/839...ncekpkk2na.jpg dogu perinçek denen kendini türk vatandaşı olarak nitelendirse de hainlerin başında gelir geçmişte yaptıklarına bakmadan konuşan bir dediğinin diğerine uymayan kendiyle çatışma içinde olan bir kişidir |
Ne sağ ne sol tam bağımsız TÜRKİYE!!!!
|
türkiye yoluınu sececek
|
oke o zaman TKP bölümününkapanamasını istiyorum arkadaşlar
|
Arkadaşların cevap olarak koyduğu fotoğraflar her şeyi ortaya koyuyor ve yorum yazmaya da gerek bırakmıyor zaten."Sağ" olsun "sol" olsun hepsi bu ülkeyi bölmek için yaratılmış kavramalar.benim görüşümü sorarsanız "ne sağ ne sol tam bağımsız TÜRKİYE"
|
Alıntı:
|
Siyaset siyaset siyaset!!!neden
|
Alıntı:
|
biz sonuna kadar dewrimciyiz bu memleketi şovenistlere ve dewlet adamlarına bırakmıyacağız tip in tek bir lideri wardır oda BEHİCE BORAN dır gerisi yalan doğu perinçeğinde bacağı doğuştan sakat değildir büyük dewrimci abilerimizden biri onu bacağından vurmuştur o önce onu açıklasın boşuna mahirlerin adını kirletmesin o
|
ee tunada rüzgara karşı işemek :D N oldu rüzgar tersine dönünce birden konunun kapanmasını istedin.Neden acaba yoksa tezin mi çürüdü ???
|
http://img79.imageshack.us/img79/839...ncekpkk2na.jpg
http://img126.imagevenue.com/loc200/...c_perincek.JPG http://www.zaman.com.tr/2004/11/12/ocalan-perincek.jpg http://www.lekolin.com/foto/perincek.jpg bu resimlerin üzerine yorum yapmak mantıkla çelişir. herşey ortada.. selametle.. |
beyler duygusal davranıyorsunuz adı kominist parti olabilir ama ne lideri ne parti tüzügü nede söylevlerin kominizm le alakası yoktur solcu arkadaşlar sadece adı nedeniyle bu partiye karsı duygusal bir bag hissetmektedir...
|
valla o fotolardan duysusal bi bağ hisseden var mı?
|
Alıntı:
|
TKP ile Doğu Perinçek arasında ne gibi bir bağlantı kurdunuz anlayamadım. Adam kendini zaten TKP'li olarak görmediği gibi,TKP'lide değil tam tersine son yıllardaki faaliyetlerine baktığınızda Ülkücü yani sağ gruplarla birlikte hareket etmekte,ortak mitingler düzenleyip,ortak hareket etmektedir.Bu nedenle konunun başlığıda yanlış
|
Sevgili arkadaşlarım,
Öncelikle söylemek istediğim bir konu;Doğu Perinçek'in İşçi Partisi ile Türkiye Komunist Partisi ki kurucusu Mihri Belli dir..farklı iki partidir.Doğu Perinçek ne yaparsa yapsın bir komünist olamaz çünkü geldiği sınıf,ait olduğu toplumsal sınıf buna aykırıdır..Doğu Perinçek bildiğim kadarıyla feodal bir toprak ağasının oğludur,yani kapitalist ve kırsal burjuvazi dir,çok savunduğu,doktrinlerini uygulamaya çalıştığı Mao Zedung ile hiçbir benzerliği yoktur..Ama ço ciddi bir idealist olabilir..ve bende bunu herzaman takdir ederim..bu tür idealizmlerin alt yapısında herzaman vatanseverlik,toplumsal değerleri koruma içgüdüsü vardır..12 Eylül öncesi birbirlerine kurşun sıktırılan,bomba attırılan benim kuşağım bunu çok iyi kavramıştır artık..bugün hepimizin artık iç yüzünü gördüğümüz,siyonist,haçlı ittifakının maşası Amerikaya,6.filosuna karşı çıktığı için ''allahsız komünist''damgası yiyerek katledilen,CIA tarafından provake edilip, bu ''allahsız komünist''lere karşı ana-baba ocağında gördüğü feodal değerleri korumak için kendini feda eden ''milliyetçi-faşo''damgası yiyip katledilen aslanlar gibi Türk gençlerini sizler pek görmediniz,duydunuz ama ben ve benim yaşımdakiler hiç bir zaman U N U T A M A Y I Z!..çünkü bizzat gördük..mahallemizde..okulumuzda..Artık günümüzde sağ ve solun çok önemi yoktur arkadaşlar..önemli olan yüzyıllardır Türk'e vatanlık yapmış..ev olmuş Anadoluyu tek bir parça..Misak-ı Milli ne diyorsa o halde tutmak için mücadele etmektir..tabiiki detaylarda farklı görüşler olacaktır..ama bu farklılıkların adını sağcılık,solculuk diye koyarak dalaşmak inanın bana çok komik geliyor..ben çok şanslıyım çünkü 12 Eylül öncesini gördüm ve bugünüde görüyorum çok şükür..ama böyle önemsiz şeylerle uğraşırsak bir 20 sene sonra sizler benim yaşıma geldiğinizde benim size anlattığıma benzer şeyleri anlatacak gençler olarak karşınızda ..Mehmetleri..Farukları..Hakanları değil..Davidleri..Mişonları..Kostas ları bulacaksınız..Lütfen Amerika ve İsrailin ortadoğu ile ilgili manevralarını çok iyi izleyelim... Hepinize sevgi ve saygılarımla.. |
konunun ve yapılan yorumların tamamını okudum. sadece ben solcuyum veya koministim diye doğu perinçek gibi bir vatan haininin peşinden gitmek ne kadar doğru olabilir ki. fotoğraflar herşeyi çok güzel açıklıyor. kimse nağme yapmasın. kimse de o adamı savunmasın. bölücükle kimse biryere gelemez.
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.