![]() |
Ben Seni Görmüyorum
Sisli bir akşamdı
Göz gözü görmüyordu Aşk kokuyordu sokaklar Kokun sarmıştı her tarafı Küçücük bir dere şırıl şırıl akıyordu. Derenin hemen etrafındaki Agacların yaprakları Rüzgar eşliğinde En güzel aşk sarkılarını söylüyordu Benim dilimde ise Sadece senin aşkının şarkıları... Bugün dünyayı dışardan izledim Koca dünyada bir seni gördüm Sarılmak istediğim bir sendin konuşmak istediğim,birşeyler anlatmak istediğim herşeyimi paylaşmak istediğim bir sen vardın... uzaklarda bir gökkuşagı hemen dağın yamacında ağaçların arasında cıvıl cıvıl,rengarenk bır gökkusağı senin beline sarılmış bir kemer sankı ulaşılmaz gıbı sankı cok uzak gibi... güzel bir ciçek gördüm ben bir kelebeğim bir tatlı çicek gördüm ben ona konacağım ben bir kelebeğim sen bir çiçeksin ben sana konacağım seni koklayacağım sana sarılacagım ben bir kelebeğğm sen bir tatlı çiçeksin senin için yaşıyacağım... uzakta bır ev gördüm butun ışıkları sarı ışıkları ışıl ışıl yanan bır şeker ev duvarlarında ikimizin resimleri çizilmiş ortalık bembeyaz kar yağmış üstüne akşamın üşümüş karanlık gözyaşlarını akıtmıs gökyüzü ağaçlar titriyor yapraklar donmuş toprak sıkı sıkı sarılmış yollar kapanmış pencerelerden içerisi görünüyor evin içerisi bomboş:((( bır palmiye gördüm ellerini açmış havaya yalvarıyor Rabb'isine kara sevdaya düşmüş ellerini göğe açmış bir palmiye gördüm sevdiği için yalvarıyor deniz şahıt,hemen yanındaki kara şahit ağlıyordu sessiz sessiz dileniyordu Rabbi'sinden sevdiğini hemen yanında ellerini havaya açmış bir adam gördüm... uzaktan uzağada olsa bir kerecik görseydim seni yakomozum olsaydın ışıkların vursaydı kalbime görseydi gözlerim gözlerini mecnunun oldum bır kere görseydim seni uzaktan da olsa bir güneşi görür gibide olsa bir kere görseydim seni gece olunca karanlığı delip gelen ışıklarıyla ay olsaydın da görseydim seni gökyüzünde yıldız olsaydın da seyretseydım ******* boyu seni beni mecnun ettin,bir görseydim seni... bir sisli akşamdı aşk kokuyordu sokaklar sen kokuyordu heryer göz gözü görmüyordu sessiz ıssız bır sokakta sen yapayalnız ben cok uzaklarda ellerin soğukları tutmuş üşüyor için,titriyor bedenin icinden taşıyor hisler bir daga anlatsan derdini erir gider bilirim sen sokaklarda aşk kokuyor sokaklar ben uzaklarda hasret kokuyor uzaklar ve sen gülyüzlüm gözlerimin nemindesin gözyaşlarımda gizlisin sen kalbimin içindesin kalbimsin sen... sisli bir akşam göz gözü görmüyor ben seni görmüyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.