![]() |
Dost Kalalım
Sana aracısız gelmek,düşüncem
Gel dostluğun kıymetini bilelim Olup bitenleri silmek düşüncem Gel dostlukla bir araya gelelim Bir neden yokken yıllarca kırgındık Ellerce iki düşman gibi tanındık Uzaktan uzağa her gün yakındık Gel sevinçli kullar gibi gülelim Kadirşinas dostumdu diye diye Her gün anlattım kalbimdeki elçiye Ölmeden görmekti seni tek gaye Gel kırdıysam seni gönül alalım Düşte; kapına bacana tünedim Kaç kez içeri girmeyi denedim Senden yüz bulmadı kabul senedim Gel yeniden eski bir ahbap olalım Kaç kez dedi gönlüm kapısına düş O kovdukça bakışlarına üşüş Her nedeni tek tek baş başa görüş Gel geçmişe sünger çekip silelim Yanlışlar varsa telafisi mümkün Doğrulara kim olmadı ki düşkün Düşman olamaz iki dost topyekün Gel barışıp dünyaya nam salalım Ya oyuna geldik ya da yanıldık Aramızda hasımlık var sanıldık N'oldu bize niye böyle anıldık Gel eskisi gibi bir dost kalalım Yalan da olsa mahrumuz selamdan Kim ne vefa görmüş gamdan elemden Zaman dar gideceğiz bu alemden Gel neyse suçum söylede bilelim Hayat derdiyle uğraşıyor zaten Hiç görülmüş mü çekilmeden biten Tek tük kalmış burda bacası tüten Gel duman duman havaya dolalım Şu yaşlanan zamanda kim genç kalmış Günbegün insan dünü arar olmuş Kuluz,ölüme belki ramak kalmış Gel öleceksek beraber ölelim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.