![]() |
Düşünmek
tahta taburede karşında oturmuş anlatıyordum
salıverdim gözlerimi kapandı hıçkırdım gözlerimi açtım yoksun benimle konuşan sen nereye gittin * kendime faili meçhul düşlerimi anlatıyordum gözlerime yaşlar yüklendi ayağa kalktım gözlerimde ki yaşları silmeye gözümle beslediğim yaşlar kuruydu benim gözlerimde ki yaşlar nereye gitti * aklıma bir fıkra geldi gülerken kendimi dövdüm bir gülüş rengi indi yüzüme dokunduğum aynada gülüşüm yoktu benim gülüşüm nereye gitti * radyoda çocukluğumun bir şarkısı melankolik duyguya giyindim çocukluğumun mutluluğunda sıkışıp kaldım zıplayıp dolabın üstüne baktım benim mutluluğum nereye gitti * sokak satıcısının cıyak sesinde nağme buldum toplanınca kalabalık etrafına sevinç terazisinin kefelerinden sıçrarken satıcının ruhu renge girdide benim sevinçlerim nereye gitti * kendimi düşündüm başka yerlerde içimde dolaştım kendi başıma yalnızlıkların tonlarında kaldım nazlar sitemler pişmeden taştı dışarılarıma kayıplarımı unutulmuşluklarımı buldum olduğum yerde ben neredeydim ki ben nereye gittim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.