![]() |
En Büyük Acım
Şiir benim için en büyük oyun
Bütün kelimeleri ortaya koyun Siz oynamayanlar haydi yok olun Beni anlamaya çalışın ne olur duyun. Televizyonlarda hep kötü haber Allah’ım nedir bu? Ne biçim kader Ölüyor çocuklar hep birer birer Öldürmeyin onları pislik herifler Amerika barış yağdırıyor her yana Birkaç mermi birde bomba ohh ne ala Bu cümlem hediyedir armağandır sana Umarım kalmaz bunlar yanına Bunları izlemeyip zap yapan millet Hiç mi demiyorsun lan nedir bu şiddet Sen bir oh çekip, Keyfe devam et Ben de sana okuyayım binlerce lanet Lütfen biraz yavaş ol ne olur yavaş Bırakmadınız ulan taş üstünde taş Derdiniz ne kardeşin neden bu savaş Ne olur akmasın o gözlerden yaş O minik bedenlere lütfen kıymayın O zavallı insanlara bunu yapmayın Bu ideolojinizden artık cayın İnsanları barışla mutlulukla yaşattın Onları tekrar yaşama itin Çocuklara artık zarar vermeyin Defolun buralardan defolup gidin Beni kayda alın çünkü ben hiç değilim. Savaş benim için büyük bir sancı Çocukların ölmesi ne kadar acı Fakat hep savaştım savaşacağım Belki de bunun için yaşayacağım… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.