![]() |
İŞ BaŞvuru Dİyaloglari
İŞ BAŞVURU DİYALOGLARI
>> Bu isi neden istiyorsunuz? >> İsim olsun diye >> * >> İs veren: Neden alüminyum boru ve kontraplak sektörü? Sizi bu >>sektöre >>çeken nedir? >> Aday: Aüminyum kontraplaklar küçüklüğümden beri benim hayatimin >>anlamiydi. >> Çünkü; hayatimi kontraplaklar arasİnda geçirmek, burada >>sabahlamak, >>kontraplaklarla gülmek ağlamak ve bu isi yaparken ölmek istiyorum >>!! >> Is veren: ?? >> >> >> * >> - Okulunuz gayet iyi, fakat ortalamaniz niye 2.5 ? >> - Ben hayatimi derslere adamadim. Sosyal aktivitelerde de >>bulundum. >> Spor yaptim, tartişma gruplarina katildim, tiyatro ile uğraştim. >> - Sürttüm diyorsun yani. >> - Evet sürttüm.. >> * >> >> >> İs veren: peki şirketimize neler katabilirsiniz?.. >> Aday: neşe katarim !.. >> * >> - Bana biraz kendinizden bahseder misiniz? >> - Muhafazakarim >> - Nasil yani? bir erkekle aksam yemeğine çikarim ama elini >>tutmam gibi >>mi? >> - Hayir. Bir erkekle her şeyi yapabilirim, ama her erkekle >>olmaz. >> - Anliyorum >> * >> Sayin X , cv'nizden anladiğim kadari ile bi kaç senede bir iş >>değiştiriyorsunuz. Sebebi nedir acaba ? >> - Parasi çok geldi , ayrica rahat bana batar. Bi de sizin gibi >>mükemmel >>Bir mudur arayisi içindeyim yillardir. >> - Bu durumda sizinle iyi anlaşacagimizi saniyorum. >> - Ne is olsa yaparim efendim. >> - Fark ettim. >> * >> Banka personel genel mudur yardimcisi mülakata girer: >> Gmy - Çocuk yapmayi düşünüyor musunuz, malum bayansiniz. >> Mm - hayir düşünmüyorum. >> Gmy - malum bayansiniz, istersiniz bir ara? >> Mm - esimle şimdilik düşünmüyoruz beyefendi. >> Gmy - olur mu, hayatin neşe kaynaği onlar.. Bakin bende üc tane >>var.Sizde >>ileride istersiniz . Malum bayansiniz? >> Mm - oldu olacak seviselim, üreyelim, bitsin bu mülakat >>isterseniz. >> * >> >> >> - Sana ne kadar güvenebiliriz? >> - Ne kadar para vereceksiniz? >> * >> Veren: Bu şirkete ne katacaksİn? >> Alan: Birbirine katacam >> * >> İsveren:Şu aralar en Çok hangi şarkİlarİ Dinliyorsunuz? >> aday: niye söyletecek misiniz? >> * >> Patron : kiz arkadasin var mi? >> Aday : yakin zamanda ayrildim, ama olmasini istiyorsaniz bir >>tane >>bulurum >> * >> - Çalİşma arkadaşlarinizda aradiginiz özellikler nelerdir? >> - Adam olsunlar önce. >> * >> - "En sevmediğiniz özelliğiniz?" ya da "arkadaşlariniz sizi >>nasil >>tanimlar?" >> - "Şerrefsizimdir!" >> >> >> * >> - Kendinizde en sevmediğiniz özelliğiniz nedir? >> - İs görüşmelerindeki amaçsiz formalite sorularini sormakta >>israr eden >>kişilere karsi ters hareketlerde bulunmam. >> - Anliyorum... >> - Pek sanmiyorum. Göstermem gerekiyor. >> - Biz sizi arardik? >> - Konuşabilirseniz belki! >> * >> - 5 sene sonra kendinizi nerede görmek istersiniz? >> - Senin su an oturduğun yerde >> - ... >> * >> - Vardiyali çalişabilir misiniz? >> - Evet, ama sadece gündüz vardiyasinda çalişmak istiyorum >> * >> - En güçlü yaniniz? >> - Kodummu oturturum. >> - Pardon anlayamadim? >> - Yani sey... Tuttuğumu koparirim. >> >> >> >>(SELEX Komunikasyon A.S.) sorumlu tutulamaz. >>(SELEX Komunikasyon A.S.) will not be liable for possible system >>damages >>caused by the message. >> > |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.