![]() |
Başbakanın Yaptığı Doğru Mu?
http://img126.imageshack.us/img126/5...emeadab2lc.jpg
Başbakan: Böyle bağırılmaz ki, terbiyesizlik yapma. Kemal Öncel: Terbiyesizlik yapmıyorum. Lütfen bana hakaret etmeyin. Başbakan: Artistlik yapma Kemal Öncel: Artistlik yapmıyorum, ben sanatçı değilim. Başbakan: İyi bir sanatçısın Kemal Öncel: Tarım bakanımızın anayasayı ihlal ettiğini biliyor musunuz? Başbakan: Lan terbiyesizlik yapma Kemal Öncel: Lan mı? Başbakan: Evet Kemal Öncel: Lan mı? Canın sağ olsun. Başbakan: Şu anda çiftçiye ne verildiğinin farkında mısın? Kemal Öncel: Ne zaman? Başbakan: Şimdi. Kemal Öncel: Benim mahsulüm öldükten sonra mı? 2 senedir anamız ağlıyor. Başbakan: Hadi ananı al git buradan. Kemal Öncel: (Başbakan'ın bu sözünden sonra korumaların da kendisini uzaklaştırması üzerine) Suya muhtaç olduk. Lan diye hitap etme. Ayıp be. |
Atatürk'ün dediği gibi Köylü Milletin Efendisidir.. bunu demesinin sebebi ise.. o zamanlar çiftçilik sadece köylerde oluyomuş açıkçası yaptığı terbiyesizlik yane :((
|
Başbakanda olsa her insan sinirlenebilir.. adam'ın nasıl konuştuğuda önemli bağıra bağıra konuşuyordu sanırım e Başbakanda sinirlenmiş olabilir tabi..
Ki biz sinirlenince sövüyoruz yani Başbakan bi Lan demiş çok mu biz lan lafını günde onlarca kez söylüyoruz arkadaşlarımıza.. |
tolgaya kaılıyorum bu konuda bu olayda başbakan tamamen haklı. bu adam bunu ilk kez yapmıyor. herşeyin bi adabı var. karşındaki insan başbakan. saygı duymayı bil. sen adam olmazsan karşındaki sana adam gibi davranmamamkta haklıdır. şunu unutmayalım !
başbakan da olsa insan insandır !!! |
Aynen Öyle..
|
Zaten başbakan sürekli asık suratlı olarak ortalıkta dolaşıyordu. Sonuçta bu ifadesi kelimelere de dökülmüş oldu.
Bu sarfetmiş olduğu laflar değil bir başbakana herhangi bir devlet görevlisine dahi yakışmıyor. Bence bu laflar ve üslup ancak "Kasımpaşa Serserileri" ne yakışır! |
Bence Başbakan haklıydı bu adam aynı şeyi her başkana yapmı$ öwünerek söylüodu..
Ayrıca az biLe dedi bence.. |
Başbakan'ın çocuklarla halktan insanlarla konuştuğunu zaman zaman Televizyonlarda görüyoruz ve hiçbirisine böyle kızmıyor, Başbakan bu adam'a bu kadar sinirleniyorsa bunun bi sebebi vardır.
|
Bu Adam Ondan Önce 7-8 Kere Eylem YapmiŞ Bende Olsam Bende Sİnİrlerİm HİÇ Kİmse Lan Lafini Kullanmiyomu Bu Kadar Anormal KarŞilanmamali
|
ukalalık yapmayın
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.