![]() |
Nereye kadar sürecek bu işkence
Nereye kadar sürecek bu işkence? Sevgili eşim, ruhum artık bu ağırlığı taşıyamıyor. Kafese kapatılmış bir vahşi hayvan gibiyim.Beni kafesin içine seni dışına koymuşlar.Etrafım demir tellerle örülü,bedenim kafese gömülü..Ne bitmez bir zamanmış içine düştüğüm? Sıkıldıkça bir çıban gibi sen büyüyorsun içimde. Firar etmek istiyorum sana. Sana tutunmak isteği geliyor bir sarmaşığın sarıldığı duvar gibi.Uçurumun en dibindeyim, karanlığın en karanlık olduğu andayım.Hep uçta, hep önde, hep sınırda..
Bataklıktayım, sen gül bahçesinde.Yangındayım, sen sebillerde.Bu hicran mahv eyledi beni, kahr eyledi beni..Eyleme beni artık, aç kapını.Yargılama beni, sevdiğimden dolayı hırpalama beni.Sensizliği anlatsam da nafile sana. Arayı arayı bulsam izini yar, ötelere kadar gelsem yar. Zamanın öğüten hali sensizlikte çıktı ortaya.İnsafsızlığı, din iman takmazlığı..Ruhumu ısıran dişler var. Ruhumu kanatan hasretler var.Yastığımın baş ucunda göz yaşlarım var.Kocaman bir yalnızlığı soluk soluk içime çekiyorum. Ruhuma öyle bir çentik attın ki silemez kimse. Saymıyorum artık günleri Takvim yapraklarını kopardım Saatleri kırdım Yok saydım insanları Çiçekleri kuruttum Bil iki gözüm bil vaziyetimi. Şimdi yağan gök yüzünden kahırdır sicim sicim Hüzündür anasını satayım Göz yaşıdır sel sel. Bilme ne halde olduğumu İşkenceden beter uzun *******de boğulduğumu Bu anlamsız ayrılık da neyin nesi? De bana, Bu suskunluk neyin muhasebesi? Korkuyorum sevgili, Yalnızlıktan, ansızın nefessiz kalmaktan. Yani sensiz, yani cansız kalmaktan. Bir balığı çıkartmışsın suda farz et Yaşar mı bir daha Bir çiçeği koparmışsın dalından Kokar mı bir daha Alışkın değilim yokluğuna, Ne bekliyorsun artık? Bir ses, bir nefes… Yoksa, yoksa içine düştüğüm kafes boğacak beni. Uzat ellerini artık, yoruldum Al yalnızlığını başımdan Uzat ellerini, kurtar beni dehlizlerden Işığına, varlığına ihtiyacım var. Sil baştan bir yaşam vaat edilse sana gözüm kırpmadan canımdan can veririm. Bekle beni. Gözü karan geliyor. Sen gidersen beni de bu dünyaya mıhlamazlar ya! alıntıdır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.