![]() |
şiirler
İçimde kıyıya vurmayan batık bir gemi... Kimseye anlatamadığım
acılarım gibi!!! Ne el sallarım ardından... Ne de bir haber!!! Gidişine üzülmeyecek kadar!! Nasır tuttu yüreğim....!!!!!!!! |
ağlıyorum işte için rahat olsun
ağlıyorum işte ağlamaman için şimdi diyorum ben bunları hak ettim mi? öğrenci olduk fayda etmedi fedakar olduk, evet demedin. serseri olduk para etmedi. peki ne yapayım? ağlamam için çektiriyorsun ağlıyorum işte. sana betdua etmem çümkü insan kendisine betdua ettmez. sen canımın bir parçası hayatımın anlamısın ağladım hergün fayda etmedi haykırdım deli dediler;ama yine deeğer şimdi gidiyorum arkama baka baka, ağlaya ağlaya sevmek suçsa ağlamak, su |
sende git bir tanem..............
bakışların hatıra kalsın gözlerimde bir şiir ol dilimde kuşlara fısıldadığım bir şarkı ol yalnızlığıma söylenen bir bahar ol hiç gelmeyecek rüzgarlara bırak hayallerimi yağmurlar ıslatsın gözlerimi bir yalnız çoban söylesin şarkımızı bir rüya ol hiç göremediğim bir acı ol yüreğimde hiç bitmeyen unutsun gözlerim gözlerini ateşe versin kalbim hayallerini tutmasın ellerim ellerini seni beklesin yollarım gelmeyeceğini bilsede bir başkası çözsün düğümle |
Ben seni sonsuzca sevdim
Her dakika her saat Delicesine Öyle sessizce Ümitsiz,utangaç... Dalıp gittim gözlerine Sanki her an benimmişcesine O yüzün,o bakışın Ellerimi tutup gözlerime dalışın... Sevdim seni herşeyinle sevdim Bugünsüz,yarınsız Delicesine... |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya bile |
hayatımın tadı sendin bi zamanlar
şimdi hayatın tadı da yok sende yoksun be sevdiğim beni böle çaresiz hayata küskün bıraktın gittin... artık kimseyi senin gibi sevemiorum kimsede senin gibi sevmio seni o kadar çok özledimkiii artk rüyalarımda sen baktıım heryerde anılarımız canlanıo sanki hatıralarımız hiç gitmio gözümün önünden bazen geçtiimiz yollardan geçiorumda gittiğimiz yerlere gidiorum içim kan ağlıo be sewglim seni o kadar çok seviorumkiii sen benm ilk ve son aşkımsın.... |
beni bana bırak
bırak hüzünleri umutları hayelleri unutalım gitsin tüm yaşanmışlıkları yeter ki bitsin birtek beni bana bırak al herşeyi tüm eşyaları tüm resimleri her anıyı her dakikayı sadece beni bana bırak......... |
Yaşamak yeni bir güne gülerek başlamaktır
Ağlayarak değil Yakan günaşin altında yürümektir yaşamak Koklanmayı bekleyen çiçekleri koklamaktır Koparmak değil Yağan yağmurun altında ıslanmaktır Sırılsıklam aşık olmaktır Yaşamak sevmeyi bilmektir Sevdiği için ölebilmektir Parasız ama insanca yaşayabilmektir Para için satmak veya satılmak değildir yaşamak Hayal kurmaktır yıkmak değil Herşeye sevgiyle yaklaşmaktır İçten sevmektir Samimice Özlemektir yaşamak Sevdiği için gözyaşı dökmek |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak |
SENİ SEVİYORUM GÜLÜM !!
(Aşkım ÖZNUR İçin) Düşünüyorum GÜLÜM aklımda sen varsın GÜLÜM !! Düşünüyorum sensizliği Bu sensizlik geçmek bilmiyordu GÜLÜM !! Yalnız kaldığımda hep sana dalıyorum hep seni düşünüyorum Hayatım hep anlamsızdı taki sen hayatıma girene kadar Hayatıma anlam katan sen oldun Düşündüm seni aklımdan çıkmaz oldun Hep senin yanında olmak hep seninle yaşamak istedim Hayatı yaşamak istemezdim taki seni tanıdığıma güne kadar Ölümü düşündüm ölmek istedim bu hayat anl |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.