![]() |
Kurtlar Vadisi -İsviçre
Kurtlar Vadisi -İsviçre
Fifa'nın verdiği cezayı ağır bulan Polat Alemdar ve ekibi uçağa atlar İsviçre'ye gider. Olaylar gelişir. Vizyona, "Sonunu Düşünen Şampiyon Olamaz" sloganıyla girecek Filmde zannedildiği gibi başrollerinde Polat değil Fatih Terim ve Alpay yer alacaktır. Filmde oynaması için ilerlemiş yaşına rağmen Sepp Blatter, Ludovic Magnin ve Degen'e de teklif götürülecek eğer sonuç alınamazsa paraya kıyılıp David Beckham'a teklif götürülecek: Bir maç, bir ülke, bir onur....... -"Sevgili kardeşim, 16 Kasım 2005' te sana layık olamadık şimdi bunun öcünü almak için gidiyoruz... " "Blatter:ben buraya dostluğumuzu pekiştirmek için geldim. Terim:Benim senin gibi bir dostum yok şimdi giy şu formayı(Türk milli takım forması kareye girer)" Memati-Hep bu İsviçreliler yüzünden. Abdülhey-Öyle deme abi ben de İsviçreliyim Memati-Sen başkasın abdülhey. Kahramanlarımız Grand Cherokee'lerinde Zürih yolunda giderken yoldaçevirme olur. Türkçe dublaj netliğinde konuşan Polisler arabadanindirir bunları; Polis: Zürih'e neden geldiniz? Polat: Maç yapmak için. Polis: Ne maçı? Polat: Mahalle maçı. Buralarda Futbol'dan anlamıyormuş kimse. Alpay Özalan: Abi bu adamları yeneriz şimdi ceza verirler. Sıkayım mı abi? Polat: Sık Alpay.. dındırı dındırı dındırı dındırı.. |
syn blatere sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.......o serrrooo anladı ne demek istedigimi....o.ç.
|
cidden iyi olur silah yerine ama top kullanmak zor olacak::))))))))))))
|
Harbi bomba olmuş paylaşım için thanks kardeşş..
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:41 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.