![]() |
Ve bitişini kutluyoruz
Ve bitişini kutluyoruz,
Yine beraberiz sensizlikle baş başa Şamdandaki mum ışığının bile umudu yitik Oysaki dünyanın bir merkezinde bir yerleri umarsızca aydınlatıyor senden vazgeçişime, ağlıyor kolumda acının ördüğü soğuk bir kelepçe üzerimde ayrılığın siyah ötesi rengi ah sensizlik……… oysa öyle çok sevmiştim ki sana kendimde olmayan ama yaratabileceğim mucizeler verecektim seviyorum diye yalan söyleyip beni öpsen de bu yalana kanacaktım bile bile hiç neden yokken doğruları savunacaktım sana yalanlarınla yürüyen bu aşkı düzeltecektim..... deli değildim……………. yaşam böyle ayarlamıştı dost dediklerimiz ayrılığımıza neden bir örgüttü seni kendi bünyemde bir bütün yaptım toparladım sapa sağlam bir zemine yerleştirdim kalbimde sense hiç sevmedin bunlara rağmen sessizliğin derin karanlığında yol almaktayım elveda gözlerinin yeşilinde kaybolduğum elveda kokunla savrulduğum umarsızım elveda sana bir tren garından bakar gibiyim işte geldin ve gidiyorsun sadece bakakalıyorum ardından öyle sonsuz ki bu gidişin umudum yok göz yaşlarım sadece sana akıyor soranlara sensiz kaldığımı söylüyorum söndüm artık kozama girip bir daha çıkmayacağım bakmayacağım gözlerine yeşilinde savrulmayacağım savrulmayacağım elveda ruhum bedenime düşman bedenim unut ruhum yaşat diyor seni filizlerin saklı içimde onları besleyip büyüteceğim taa ki parlak bir güneş sağanak bir yağmur onu keşfedinceye dek........ keşfedilirse söyle bir düşüneceğim öyle atlamayacağım yunusların mavi denizlerde en derin yeri bulunca dalmaları kendince oyun oynamaları gibi hiç düşünmemiştim nedense. Seninle sonun başlangıcındayken ne yapacağımı Umutlarım,hayallerim çılgınlıklarım sana yapacağım kaprislerim nazların cilvelerim sabırla beklediğim yuvam evliliğim belki de doğacak küçük sevimli ikimizden bir parça olacaktı Bebeğim hep içimde saklı kaldı.sonbaharın kuruttuğu sararttığı yaprakların düşmek ve kaderlerine razı olduklarını gördükçe, Tek tek toplayıp yerlerine geri yapıştırmayı ve yeşermelerini istiyorum Ne onlar yeşermeye, ne sen dönmeye meyillisin Böyle bir şey her halde aşk acısı Daha beteri var mı denemedim İmkansız burada başlıyor herhalde Güneşim soldu artık bana gülmüyor kendi kendini yedin bitirdin diyor Yaratmaya çalışma artık diyor Kendin ettin kendin çek diyor Anladım ki düşene gerçekten kimse acımıyor O an dostun kalmıyor Aradığın herkes başkalaşmış senden uzak Seni dinleyemeyecek kadar yorgun kendinle bir hesaplaşma başlıyor ayrılığın hesaplaşması Bedeli ağır Cezası ise sen uzaklara sürgünlüsün Ben burada mühürlüyüm Ah..... Eskiye bir dönebilse insan Nerede hata yapmış bir anlaya bilse oradan tutunup yeniden başlasa sevinçle, ümitle Çok mu geç kaldık tren vardı mı son durağa Bari bırak da nokta olana kadar seyredeyim gidişini Seni seviyorum derken başlayacak yalnızlığım Ve belki de koşacağım bir ümit geri döner diye Ama artık çok geç olacak her şeye çok Tükenmekteyim sancılarım firari Beni benliğimden girdaplara sürüyor Kavuruyor bu yokluk sinsi sinsi yavaş yavaş öldürüyor dön ne olur Bir gün geri gelecek misin Ben sana sırtı dönük bir haldeyken sarılacak mısın arkamdan Ben geldim sana geldim ben seni sevdim affet diyecek misin Belki de bunların hayaliyle geçecek bir süre avunacağım Yokluğuna alışmak mı? Hayır tamamen yok olacağım Ve belki bende gideceğim uzaklara sensizlikten de uzaklara Kaderim buymuş kime ne hesap soracağım ki ben buna meyilliymişim Gel gel de gör içimi gir de yan yana bilirsen Önce bir ışık olursun sonra soğutursun belki Sonrada can verirsin içimdeki sonbaharıma Şimdi gözlerin yanımda olsa hiç yummadan baksam gözlerine Sende gülmesen o masum kederli halime Sadece anlasan gözlerimden seni nasılda kocaman bir aşkla sevdiğimi Sana sadece elveda diyebildim Sevgi fakirim benim Acı haykırışımı duymadın mı uzaklardan Bir ok gibi girmedi mi yüreğine o sesler Dinleseydin kendini Kör sağır ve dilsiz olduğunu anlardın Ve seni görmeseydi gözlerim Bu kadar umutsuz olmazdı belki de yüreğim Konuşmam susarım artık başka sevdamda olmaz zaten Yorar savrulan gençliğimi başka bir aşk Sanki yüz yıllık çınar gibi her an devrileceğimi düşünerek Yaşamak mıydı benim bu hayattan payıma düşen? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.