![]() |
Bush İn The Hell
>BUSH İN THE HELL<(bush cehennemde) Bush kalp krizi geçirmiş ve ölmüş, tabi doğru cehenneme..
>>> >>>Kapıda bushu zebani karşılamış... >>> >>>''Cehennem tıklım tıklım dolu. Sana yer yok.. Ama sen tam cehennemliksin. >>>Bak ne yapacağım.. Burada senin kadar kötü olmayan üç cehennemlik var.. >>>İçlerinden birini serbest bırakacağım. Onun cezasını sen çekeceksin. >>>Tamam mı ? Sana bir iyilik. Kimin yerini alacağına kendin karar ver..'' >>> >>>''Tamam'' demiş Bush.. >>> >>>Zebani ilk kapıyı açmış.. İçerde Richard Nixon.. İçi yılanlar, piranalar >>>dolu bir havuza dalıp dalıp çıkıyor.. Cehennemdeki kaderi sonsuza dek >>>bu.. >>> >>>Bush ''Ben yüzmeyi ve dalmayı bilmem. Bu bana göre değil'' demiş.. >>> >>> >>> >>>İkinci odada Tony Blair.. Elinde ağır bir çekiç.. Etrafta dağ gibi granit >>>kayalar.. >>> >>>Sonsuza dek onları parçalayacak.. >>> >>>''Omzum sakat'' demiş, ''Bütün gün taş kıramam..'' >>> >>> >>>Zebani sonuncu kapıyı açmış.. İçerde Bill Clinton sırtüstü yatıyor. >>>Ellerini başnın altında kavuşturup yastık yapmış. >>> >>> >>>İki yana açık bacaklarının arasına Monica Levinsky çömelmiş. En iyi >>>yaptığı şeyi yapıyor.. >>> >>> >>>Bush gözlerine inanamadan bakmış iki dakika.. Sonra sevinçle bağırmış.. >>> >>> >>>''Tamam.. Ben bunu becerebilirim sonsuza dek..'' >>> >>> >>>''Okey'' demiş zebani.. ''Monica!!! Artık serbestsin. Cezan bitti |
bunu 2 kere yazmissin :)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.