![]() |
3 adam
>> > > > > >Üç adam cennetin kapısında sorgu meleğinin karşısında
>>duruyormuş >> > > > > >(doğal olarak yeni ölmüş adamlar bunlar). İlk >>adama nasıl >> >öldüğünü >> > > > > >sormuş melek. >> > > > > >Adam anlatmış: "Uzun süredir karımın beni >>aldattığından >> > > >şüpheleniyordum. >> > > > > >İş seyahatine gitme bahanesiyle evden çıktım ve 2 >>saat sonra >> >haber >> > > > > >vermeden döndüm. Karım çıplaktı ve banyodan yeni >>çıktığını >> >söyledi >> >ama >> > > > > >ben ona inanmadım çünkü saçları kuruydu. Hırsla >>evi aramaya >> >başladım, >> > > > > >kimse yoktu, fakat yatak odasının penceresinde iki >>el gördüm. >> >Yarı >> > > >çıplak >> > > > > >ter içinde bir adamdı bu.. Ellerine vurarak onu >>aşağı düşürdüm >> >ama >> >çok >> > > > > >şanslıymış, çiçek tarhının üzerine düştü ve >>ölmedi. Ben de >> >buzdolabını >> > > > > >üzerine >> > > > > >attım. Adam öldü ama ben de kalp krizi geçirdim." >> > > > > >Sıra ikinci adamdaymış: "Şortumu giymiş evimde >>günlük sporumu yapıyordum. Koşu bandını fazla hızlandırmış >>olmalıyım, >>birden >> >şerit >> > > >koptu >> > > > > >ve beni üzerinden fırlattı, pencereden dışarı >>uçtum. Neyse ki >>alt >> >katın >> > > > > >penceresine tutunabildim. Ama manyağın biri beni >>ellerime >>vurarak >> >aşağı >> > > > > >düşürdü. Neyse ki çiçeklerin üzerine düşüp >>kurtuldum ama sapık >> >herif >> >bu >> > > > > >sefer >> > > > > >de üzerime buzdolabını attı ve burdayım işte..." >> > > > > >Sıra üçüncü adamdaymıi: "Ben buzdolabının içinde >>çıplak bir şekilde bekliyordum, kendimi burada buldum." |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.