![]() |
Şu an dert yüklüyüm hem de katar katar
Şu an dert yüklüyüm hem de katar katar
Bir dert alır beni, öbürünün kucağına atar Dertlerle geçiyor nefes aldığım her bir gün Mutluluk çok uzak ve ben mutluluktan sürgün Ve garip duygular var içimde Yakıp yıkıp eritiyor durmadan Her günüm başka biçimde Akşam gelir daha sabah olmadan Özlerim dostların sesini, telefonda olsada Bulunmaz biriymişim? Gelde bul kolaysa Ben istersem buluyorum, nasıl olur bilmiyorum Nedense bazı dostlarımı bir türlü silmiyorum Dostluğun anlamını insanlar anlarsa eğer Gerçek bir dost ölüme değer Dostlukların tadı vardı, artık eskilerde mi kaldı? Şeytan ruhları bu kadar mı satın aldı Artık böyle olmuş dünya böyle olmuş gerçekler Kim başkasının derdini paylaşıp kendisine ekler? Demek ki herkesin hayat kapısı sadece kendisine açık Sevilen bir yana artık dostlardanda ayrılık Yerim belli yurdum belli ben bulunmaz biriyim Ben artık ne ölüyüm ne de diriyim Bulmak zordur beni, hatıraların aktığı diyardayım Bulunamam kendimde, çünkü ben hep yardayım Hiçbirşey koymadı bana, son zamanlarda yaşadıklarım kadar Bilmezler ki yüreğim nasıl yanar? Seslendiğim insanlar, bu sesimi duyuyor musunuz? Saat gecenin dördü, yoksa siz uyuyor musunuz? Boş ver be gönül, bu yaşadıklarına baş kaldırma Sensin zaten bana istediğimi aratan Olmasada isteklerin aldırma gönül aldırma Seni sevmektedir YARATAN… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.