![]() |
Aşkım Beni Seviyomusun Dialogları :)
Sitede ilk paylaşımım dostlar beğenirsiniz inş :) :) Thanks to MaD-X...
- Aşkım beni seviyomusun ? - Yoo neden sordun .................................... - Aşkım beni seviyomusun ? - Aa yeni kolye almışsın - Soruma cevap ver' - Hımm. Güzel kolye - !!?? ................................... - Aşkım beni seviyomusun ? - Sevmiyorum desem gidecen mi - Evet! - Sevmiyorum o zaman, ehehuhehe .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Şimdi sevgi göreceli bir kavramdır, bazı insa.. - Tamam sormadım .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Ya bırak kafamı, hadi oğlum GOOOOLLL!! - Allah'ın belanı versin Kamil .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Kredi kartımı vermem başka numara bul, ehe - Ama aşkım çok kötüsüünn .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Evet - Tüh - ??!! .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Şimdi sevgili Şansal, pozisyon ortada, oynat Uğurcum - Aa pardon, ne işim var benim burada ya .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Ben sizi tanımıyorum beyfendi - O konuyu sonra hallederiz aşkım sen soruma cevap ver .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Seni sevmem için 1 neden söylermisin - Ee. Şey kem küm, ha çünkü aşkım 2 kere 2 dört eder - Allah'ın cezası .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Çok konuşmada televizyonun kumandasını getir - Aldım cevabımı, ühü ................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Kaldır ayaklarını körolacasıca halıyı süpürüyom görmüyonmu. - Pardon aşkım - Hem senin ne işin var burada git kendine bi iş bul sığır - Hemen aşkım ................................ E1- Kardeşim kadına ağız açtırmayacaksın. Yapmadımı elinin tersiyle bi vurdunmu aklı başına gelecek. Erkek adam karısını dışarı salmaz. E2- Tam bir taşfırın erkeğisin Arif abi, seni örnek alıyorum bende E1- Tabii olum karı kısmı dediğin evinde oturur iş yapar, kocasının ayaklarını yı..... K1- AAaarriiiiff!!!!! E1- Efendim aşkım K1- Gel buraya körolacasıca gene kahveye kaçtın dimi. Ben sana evden çıkmak yok demedimmi boyu devrilesice E1- Hemen aşkım E2- ?? ................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Kenan kendine gel, ben oda arkadaşın Ahmet, alooo - Ha ne? Pardon abi dalmışım bi an ................................ - Aşkım beni seviyomusun ? - Çok zor sordun be aşkım, çalışmadığım yerlerden çıktı - ÇAAT! - Ne vuruyon aşkım ya, tamam tamam seviyorum |
Ehehehe.. iyiymiş paylaşımın için sağoL :D
|
haha süper yahu saolasın
|
ehuehueuh güzelmiş eline sağlık umarım paylasımlarının devami gelir...
|
sonuncu bomba olmuş.. eline sağğlik
|
galiba alıntı değil kendin yapmıssın süper olmuş :S
|
Alıntı:
|
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kanka
|
Saol Kanka...
|
hehehe harika espiriler
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.