![]() |
erkekler ne ister...!!!
:biggrin:
Hep Kadınları Tartıştık. Peki Ya Erkekler Ne İster? Ne İster Bu Erkekler? :biggrin: evet beyler bayanlar cevaplarınızı beklıyormmm:D |
ben ne isterim :) solim simdi pesin pesin ole beni zırt pırt ara demicek , kafami sisirmicek, yemek yapmayı bilsin , film seyrederken sessiz olsun , oturmasını kalkmasını bilsin , her konuda acık görüslü olsun , v.s. v.s. aslında 3-5 tane daha varda aklıma gelmiyo :)
|
Alıntı:
ama abicim ole değilki erkekler ne ister diyo geniş görüşlü ol erkekler nasıl kadın ister demio :))) abiii para huzur uyku ve yaşamak... bide olmemin zamanı geldiğinde tek bi istek isterim olmeden önce uykuda geçirdiğim zaman kadar daha yaşamak isterdim ben |
sadakat ve dürüstlük...
|
araba isterim....
|
Alıntı:
bu güseldi işte:D |
Alıntı:
|
erkekler ne isteyecek iyi bir iş, iyi bir aş, iyi bir eş bu yeterli olacaktır herhalde:)
|
Alıntı:
|
vaallaa erkekler olur olmaz şeylere kızmayan herşeyde kıskanmayan haklı olduğu konuları sürekli üstelemeyen ve her fırsatta üste çıkmaya çalışmayan sevgili / eş ister...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.