![]() |
WHAT A WOMEN WANT ???? [kadınlar ne ister]
>>>KIZLAR
>>>Öperseniz beyefendi değilsinizdir, >>>Öpmezseniz adam değilsiniz. >>>İltifat edersiniz yalan der, >>>Etmezseniz bırakır gider. >>>Her isteğine evet derseniz >>>karaktersiz olursunuz, >>>Karşı çıkarsanız anlayışsız. >>>Çok yanına giderseniz sıkıldım der, >>>Az giderseniz küser. >>>İyi giyinirseniz çapkınsın der, >>>Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. >>>Kıskanırsınız huyun kötü der, >>>Kıskanmazsanız sevmiyorsun der. >>>Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, >>>Kendisi bir saat gecikse bunda ne var. >>>Arkadaşlarınızla buluşursunuz adı ihmal olur, >>>O buluşur "Bizim Kızlar" olur. >>>Siz başka kıza bakacak olsanız gözleriniz oyulur, >>>Başka bir adam ona baktığında adı hayranlık konur. >>>Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, >>>Dinlediğiniz anda "Neden dinlemiyorsun?" der. >>>Kısacası... >>>Sade ama çok karışık >>>Zayıf gibi ama çok güçlü >>>Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran BEN BULAMADIM NE İSTEDİKLERİNİ YA SİZCE ???? |
kanka hepsine katılıyorum... :)
|
yok kanka ya biraz abartmişin bunları yaptıran erkeklere kilibik deniyo :D heuehuehu
|
Ehueheu Kİm YazmiŞ Sa Bİz Erkeklere Tercuman Olmus
|
alla alla ben bunların yarısına kaltılmıyorm hıcde ole degılız valla:D en azından bana ole gelmıyo valla sızn ıstedıklerınzı ack ve kesın .........
BİR ERKEK NASIL MUTLU EDİLİR!!! 1.Karnını iyice doyurun 2.Seks yapın 3.Uzaktan kumanda ve birasını verip rahat bırakın Huzursuzluk belirtisi gösterince madde-1'den tekrar başlayın bılmem bunu bıyerden hatırladınız mı??:biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
uzun lafın kısası herşeyde denge önemli..ne aşırıya kaçılmalı ne de tamamen ilgisiz olunmalı..bu dengeyi sağlamak çok mu zor?... |
değil haklısında :) biraz kadınsı duygularını azcık bastırmanı yeğlerim bağirarak yazıyosun gibime geliyo :))
|
aytenciğim döktürmüşsun yine. valla helal olsun. haklı açıklamalara ne denir. tamı tamına katılıyorum dediklerine.
bu arada bazı haklı düşünceleri feministlikle karıştıran arkadaşlar var aramızda.... dikkatli olsunlar!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
uğrasam da tek kelime yazmam :) bari mesajının başlığına TOKAt GİBİ BİR CEVAP yazsaydın :):):):):):) harbiden kapak oldu ama bu cevap allahım nasıl içime otrdu acil forumda bir Erkekler Kahvesi açmalıyım ve artık orda takılmalıyım gibi geliyor :) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.