![]() |
Hayırdır Gözümün nuru neden dalıp gittin öyle
Hayırdır Gözümün nuru neden dalıp gittin öyle
Anılar mı geldi aklına birden geçmişimi hatırladın Yaşam sürecine mi gülümsüyorsun yoksa Otur gel yanıma tırmanalım seninle şu dağa Çıktıkça artsa da yorgunluğumuz daralsa da nefesimiz Ama olsun bir tanem genişler ya görüş alanımız Gel benim yıkılmaz çınar ağacım Neden elindeki aynaya bakar durursun öyle Cildinin mi buruştuğuna üzülürsün yoksa Olsun buruştursun seneler çok mu önemli Asıl ruhumuz buruşmasın hep gül gibi kalsın Biz seninle heyecanı teslim etmedik ki daha Çarpıyor yüreğimizde halen o heyecan baksana Gel benim yıkılmaz çınar ağacım Hep gençlik bahar, yaşlılık kışa benzer derler ya Hatta kıştan sonra da bahar gelmeyecekmiş güya Gelmişler yaşlılar yolun sonuna yoktur ilacı derler Desinler aldırma bir tanem daha uzun yıllar var Henüz karar verdik mi ikimiz yaşlanmaya hayır Daha yeni tecrübeler edinip güçleneceğiz el ele Gel benim yıkılmaz çınar ağacım Taş çıkartalım ne dersin kendisini genç sayanlara Ama biliyor musun gözümün nuru bir tanem Nasıl sevgi saklanamıyorsa bizde yaşlılığımızı Saklayamıyoruz buruşan o masum yüzümüzü Olsun gönlümüz buruşmasında yüreğimizdeki Hep aynı o heyecan aynı aşk ve o sevda kalsın Gel benim çınar ağacım Var mıdır gençler de bizdeki bu yaşam sevinci Umurumuzda mı yorgun yıllar daha seninle Yapılacak çok işler var haydi gidelim birlikte Gülistandaki bir gül bahçesine tut ellerimden Gelse de hazan mevsimi taze kaldı yapraklarımız Sonra da bizim evlatlara bir uğrasak mı diyorum G el benim çınar ağacım Misafir ederler mi acaba sarılırlar mı boynumuza Hoş geldiniz derler mi, sevinirler mi torunlar bize Sofralarında aş, kapılarında direk ederler mi bizi Olurmuyuz evlerine şenlik yoksa asılır mı yüzleri Gösterirler mi sevgi saygı,tevazu kanat gererler mi Yoksa of mu derler bir tanem yüzlerimize baktıkça Gel benim çınar ağacım Bak bir tanem şimdi de torunumuz geldi yanımıza Öpsene evladım dedenin gül yüzünü sarılsana boynuna Bende öpeyim senin o ay doğmuş şeker yanaklarını Gel otur koklayayım seni yarınların genç fidanı Canınız sağolsun siz mutlu olun gidelim o zaman Gel çınar ağacım şimdiden yapalım vasiyetimizi Bu dünyada çok çektik ikimiz doyamadım ben sana Öldüğümüzde ikimizi gömsünler tek mezara Gelirler mi ellerinde bir demet gül ile yanımıza Anarlar mı bizi arada , okurlar mı ruhumuza Fatiha Gidelim şimdilik evimize yapacak çok iş var daha. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.