![]() |
Sıfır Kilometre Trabzonspor
Bordo-Mavililer'in hocası Ersun Yanal, Karadeniz temsilcisine yeni bir vizyon oluşturmaya çalıştıklarını söyledi ve ekledi: "Taraftarların bu takıma sahip çıkması gerekiyor."
Milli mesaj verdi... trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni sezondaki hedefleri hakkında FANATİK’e konuştu... Sözlerine yönetim kuruluna teşekkür ederek başlayan Karadeniz temsilcisinin hocası, şu ana kadar transferde beklentilerinin çok önemli bir bölümünün karşılandığını söyledi. Yepyeni bir kadro kurduklarının altını çizen deneyimli antrenör, “Çok önemli bir sayfa açtık. Kadromuz hem genç hem de başarıya aç. Bu ekipteki oyuncuların en az 4-5 tanesinin milli takıma gireceğini düşünüyorum ve hepsine çok güveniyorum” ifadelerini kullandı. ‘Çok umutluyum’ Yeni sezonda trabzonspor taraftarlarına da büyük görev düşeceğini dile getiren Yanal şöyle devam etti: “Şu an için bir sistem ve kadro konuşmak doğru olmaz. Her şey, yapacağımız kamp dönemlerinde netleşecek. Ancak çok umutlu olduğumu söylemek istiyorum. Herkesin bu kadroya güvenmesi lazım. Güvenmenin de ötesinde destek olmalılar. Geleceğe dair güzel adımlar atıyoruz, ama arkamızda onların da inandığını bilmek gücümüzü artıracaktır. trabzonspor’un bu kez Trabzonlular’ı heyecanlandıracağını düşünüyorum.” |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.