![]() |
Trabzon-G.Saray maçının bilet fiyatları
Trabzon-G.Saray maçının bilet fiyatları
Trabzonspor ile Galatasaray arasında 12 Mart Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. En düşük bilet fiyatı 2 YTL, en pahalı bilet fiyatı ise 150 YTL olarak belirlendi. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, dün akşam yaptığı toplantıda, açık ve maraton tribün bilet fiyatlarını düşük tuttu. Yönetim kurulu en son Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan Sivasspor maçındaki gibi açık tribün bilet fiyatını 2 YTL, maraton tribün biletlerini ise 4 YTL olarak belirledi. Maraton özel tribün biletleri 15 YTL'den 30 YTL'ye, kapalı tribün biletleri 20 YTL'den 40 YTL, VIP 2 tribün biletleri 35 YTL'den 70 YTL, VIP 1 biletleri ise 50 YTL'den 150 YTL'ye çıkardı. Biletlerin TS Clup ve Biletix'den çarşamba sabahından itibaren satılacağı kaydedildi. |
fiyatlar ucuz her gslinin bu maça gtmesi lazım takımımıza destek werelim
|
Kardeş ŞAka Mı Yapıyorsun Böyle Fiyat Mı Olur Bİ Galatasaraylı Olarak Trabzonda Yaşıyorum ŞErefsizim Tribünü FuLL Galatasaraylı Yaparım Bu Fİyatlara
|
fiyatlar ucuzmuş
tribünler dolar sanırım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.