![]() |
Savaş Aslan
1.1.2004/Sana Şiirler
uyumak vardı gözlerine uzanıp… bir yüzüne bir gök yüzüne dalıp, uyumak vardı sesini koynuma alıp, acısız duman gibi dağılarak birbirinin içine ayrılıksız yan yana kalıp… uyumak vardı uyumak yok... geriye bir tek uyanmak kaldı Savaş Aslan |
1.12.2003/Sana Şiirler
nasıl da gözüküp yitiyor yeniden her yer sımsıcakken her şey upuzak birden Savaş Aslan |
1.7.2004/Sana Şiirler
sen değilsin ama, gözlerin sevgilim, asla sen değilsin elbette sevgilim! ama konuştun diyelim, sesin benim sevgilim, sen değilsin ama çizgilenmiş ellerin… ve diyelim yürüyorsun, yürüyüşün sevgilim, duruşun da öyle, yüzündeki güzellik de, içindeki bilgelik de… asla sen değilsin elbette sevgilim! ama sevgin, sevgin benim sevgilim Savaş Aslan |
1.9.2001/Sana şiirler
hep bütün demek geliyor içimden güzelliğinden söz ederken, bütün alışılmış mutluluklardan bütün aşık olunmuş kadınlardan bütün kazanılmış kavgalardan ve düşüncelerimden sayfalara dökülen bütün kelimelerden; daha güzelsin sen |
10.1.2002/Sana Şiirler
işte bir gün daha devrilip gitti, yarın da bugün gibi yüzümdeki aşk kervan gözlerine mutluluk olsun, yarın da bugün gibi kervan gözlerin içimdeki hasretine umut Savaş Aslan |
10.10.2001/Sana Şiirler
bir gün...iki gün...üç gün... özlemek bir oyun değil artık şuramda bir sızı... bir gün...iki gün...üç gün... ne anlamsız bir boşluk bu özlemek bir oyun değil artık ansızın...birden...bazı... Savaş Aslan |
1.12.2001/Sana Şiirler
yaşlansak seninle duvarlarımızda hayattan resimler, sıkı bir battaniye bol kış bol ateş dudaklarımızda gençliğimiz yüzümüzde sakin çizgiler Savaş Aslan |
10.11.2003/Sana Şiirler
yüzyıllarca sürdü mü aşkınız bütün ırmakların bir tek denize döküldüğünü gördünüz mü bütün sokakların bir kızı sevdiğini, hani hiç ölmeyecekmiş gibi oldunuz mu o yaşadıkça ve eklediniz mi her gününüzün sonuna: bugün de heceledim ismini, bugün de dün gibi aşığım sana, sarayların kapıları kilitleniyordur sen geçerken şimdi sen geçerken ille ki renkler birikiyordur adımlarına ve ben hâlâ aşığım sana nereye giderim nasıl söylerim bilmem ama ille ki bir rüzgar geçer yanımdan dokunurum saçlarına, ve ben hâlâ aşığım sana Savaş Aslan |
10.5.2003/Sana Şiirler
bende biraz sen olsan ben benden de çok ben olurum sende biraz ben olsam sen senden de çok sen Savaş Aslan |
11.12.2003/Sana Şiirler
uçuşan milyonlarca kelime ayak izi ve bal küpü, söylenip duran kendi kendine, yangınlardan arta kalan kan suların değişmeyen ışıltısı ve siluetler, dudaklar, cümleler, yaşadıkça yaşamak yüzbinlerce, aydaki gölgeden bahçedeki kiraza yanaşmak ve dokunmak yüzüne, mavi mi olurum siyah mı bilmem ama bilirim nasıl söylendiğini kelimelerin bir de içimdeki ışığını senin uçuşan milyonlarca kelime ayak izi ve bal küpü, söylenmedik hiçbir şey kalmasın diye seninle bitirsin aklım sensiz her gününü Savaş Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.