![]() |
Bize bir başsağlığını bile çok gördüler
Bize bir başsağlığını bile çok gördüler
27 Ağustos 2008Nurettin KURT BURSAhttp://www.hurriyet.com.tr/_np/8840/6308840.jpgAnkara’daki asker sevgilisi Alper O.’nun yanına gelen ve otel odasında sevişirken hayatını kaybeden 18 yaşındaki Ebru E.’nin babası Mehmet E, kızının ölümüne sebep olan gencin ailesinin bir başsağlığı bile dilememesinden yakındı. Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıfı öğrencisi 18 yaşındaki Ebru E.’nin ailesini, Hürriyet Bolu’da buldu. Bir özel şirkette 500 YTL. maaşla çalışan iki çocuk babası Mehmet E., kızının erkek arkadaşının yanına gittiğinden haberi olmadığını söyledi. "Okullar tatil olmuştu. Kızım olay tarihinde 18 yaşını tam iki gün geçmişti. Ailece görüştüğümüz bir arkadaşının Erdek’de bulunan annesinin yanına gitmek için izin istedi. Ben de gitsin dinlensin diye izin verdim. Gittiğinin ikinci günü gece yarısı polis evimden aradı. ’Kızınız İbni Sina Hastanesi’nde yoğun bakımda yatıyor, gelin’ dediler. Gece 03.00’te yola çıktım. Gittiğimde kızım yoğun bakım servisinde yattığı için bizi görüştürmediler. Annesi 18 gün yanında kaldı. Vefat ettiği haberi gelince yeniden Ankara’ya gittim, cenazeyi getirip defnettik. Kızımın olayda adı geçen gençle arkadaşlık yaptığını olay nedeniyle öğrendim. O zamana kadar adını duymamıştım. Kızımın ölümünde Alper O.’nun bir kastı ve kusuru varsa şikayetçiyim. Kızımın ölümünün üzerinden iki yıl geçti. Bu süre zarfında aileden başsağlığı dilemek için bile gelen olmadı. Dava açıldığını sizden öğrendim. Bize iddianeme ulaşmadı." |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.