![]() |
Dersten Atılan öğrenci ve öğretmeninin diyalogları..
+ kim o konuşanlar? ümit, mert ikinizde dışarı..
- ama hocam? + dışarı çıkın.. - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! + ... - yemediniz di mi? + yemedim.. - eh madem öyleyse.. hadi ümit.. + can arkadaşlarını rahatsız ediyorsun kaleminle.. çık dısarı.. - kim rahatsız oluyo ya rahatsız olan bana söylesin!! +yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben -yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam +çık dışarı serseri öğrenci arkadaşıyla konuşup gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et..! ögrenci : aaa..! deli derler adama olmaz öyle tek basina.. hoca : defooool..! -hayır hocam siz beni atmıyorsunuz... ben çıkıyorum! +iyi hadi... o da olur. +oğlum sus artık atarım dışarı bak. -niye hocam lazım değil miyim? +kalk bakayım, çık dışarı. -(kapıyı açıp, tekrar öğretmene döner) bak pişman olursun ama? +çık dediiim! +(dışarı çıkar, kapıyı kapatır, birkaç saniye sonra kapıyı aralayıp kafasını içeri uzatır) bak, bir daha gelmem ama? -defoooool! bi ders boyunca surekli gerzek espriler yapan öğrenci, son cinliğini yapmak üzeredir, parmak kaldırır; -hocam bişey sorabilir miyim? +sor bakalım.. -size baba diyebilir miyim? +sen bi gel.. (kapıya yönelir ve açar) ve sonra: bak bakalım dışarıda baba diyebilceğin birileri var mıymış... |
o günler geldi aklıma:)
|
Alıntı:
|
ah lise yılları
o günlere gitmek güzeldi eywallah |
abiler valla ben hala lise yıllarındayım ama süper sarıo behh kıskanın kıskanın bi daha geri gelemeyeceksiniz...
|
bi ders boyunca surekli gerzek espriler yapan öğrenci, son cinliğini yapmak üzeredir, parmak kaldırır;
-hocam bişey sorabilir miyim? +sor bakalım.. -size baba diyebilir miyim? +sen bi gel.. (kapıya yönelir ve açar) ve sonra: bak bakalım dışarıda baba diyebilceğin birileri var mıymış... bitim ya süper olmuş |
hepside süper espiriler
|
ehuehueheuehuehe
süper kanka eline sağlık |
kanka be harbıden ozlettın bana lıse yıllarımı elıne saglık
|
aaaah aaah ne günlerde beaa 8 dersin 6sında yaşardım ben bu diyalogları
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.