![]() |
Işık German Ersoy
Acaba 1
Ulu Tanrım Siz Olmasaydınız Eğer Bizler Doğabilirmiydik Acaba |
Acaba 2
-Doktrin Dünyada ilk kez Antoloji.Com.da- Ben Eğer Başka biri Olsaydım Yine Ben Olurmuydum Acaba |
Acımak
Açlıktan nefesi Kirliliktende Teni kokuyordu Partal giysili Zavallı ihtiyarın... O sırada Yanından geçen Şık giyimli bir kadın Birden durakladı Ve çantasından Özenle çıkardığı Bir parfüm şişesiyle Bir paket jikleti Ona uzattı Gülümsiyerek... |
Açıklanmalı
-Doktrin Dünyada ilk kez Antoloji.com.da- Dünyada Kimlerin Neler Yaptıkları Değil Kimlerin Neler Yapamadıkları Açıklanmalıdır |
Açıl Susam Açıl
-Dünyada ilk kez Antoloji Com.da- Elindeki çuvallarla Mağaranın kapısına gelen Ali Baba -Açıl susam açıl- Dedi ama Kapı Devlet tarafından Mühürlenmişti |
Aferistler
-Doktrin-Dünyada ilk kez- Dünyayı Aferistler Yönetiyor Bizlerse Dürüst insanlar Onların uğruna Çoluk çocuk Harcanıp Ölüyoruz |
Affedilmez Tek İnsan
Görünüşün yabancı Bir hayal gibi acı Bu buruk yüz seninmi Yıllar geri gelirmi Sesin bile yabancı Yorgun yılgın ve acı Anlatma biliyordum Ben herşeyi yalancı Öylesine bitkinsin Sanki pişman gibisin Yeni bir yaşam seçip Ve de beni terkedip Koşa koşa gittiğin Nerde o sevdiklerin Hani kıskanacaktım Hani yeni yaşantın Sus hiçkimse duymasın Ama yaşamalısın Çektiğim acıları Şimdi sen tatmalısın Sus hiçkimse duymasın Yine yaşamalısın Çünkü sen benim için Affedilmez tek insansın |
Affet Beni
Aramızdaki Tek Suçlu Zamandı Sevgilim Sana Yetişemeden Geçen Affet beni |
Affetmek
Eğer Bana dönersen Sensiz yaşadığım Günlerimi ve *******imi Affedeceğim... |
Affetmem
Eğer O Tatlı dudaklarında Birgün Ağlamaklı Bir Titreşim Sezersem İnanki Kendimi Asla Affetmem |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.