www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Dünya'nın En İyi Korunan Sırrı Türkiye (Flash Anlatım).Türküm Diyen Herkes Seyretmeli (https://www.cakal.net/showthread.php?t=13906)

๏๒รєรรเ๏ภ 03-13-2006 07:55 AM

Dünya'nın En İyi Korunan Sırrı Türkiye (Flash Anlatım).Türküm Diyen Herkes Seyretmeli

Arkadaslar Baslıktada Dediğim Gibi Türküm Diyen Herkesin Seyretmesi Gereken Bir Flash Yapmanız Gereken 2 Sey war ;

1. Sadece Link' e Tıklamak....
2. Sadece 10 Dk. nı Ayırmak....

Arkadaslar 10 Dk.yı cok görmeyip Seyredelim...

İzle..

abba 03-13-2006 10:05 AM

rotary-rotaract-lion gibi klupler turkiyede ve diger ulkelerde "zengin" kesimin birbirlerine daha bagli olmalari icin ve de gostermelik yardimlar ve de organizasyonlarla kendilerini sosyal icerikli bir klup gibi gosterip, ulke genelinde kadrolasmaya ve de yayilmaya calisan gruplardir...
bunlara kucuk-ufacik "konsey"ler de diyebiliriz...

bu hazirlamis olduklari slaytta ise turkiye tanitimini cok etkileyici bir sekilde yapmislar...
ama etkileyecekleri kesim belli degil..
-bir acidan yabanci turist (dolar-euro=para) cekmek amaciyla hazirlanmis cok guzel bi arac...
-bir diger acidan ise; ortada dolanan ve de her turlusuyle tepki toplayan "turkiyeyi ele gecirme planlarina hizmet icin yapilmistir... izlenirse gorulur ki; turkiye nin hristiyanlik icin ana rahmi kadar kutsal oldugu konusu slaytin %70'i kadar bir yer kaplar... bu da dünyayı yöneten adamların bile uyesi olduğu söylenen bush un bile uyesi olduğu söylenen hristiyan tarikatlarının tamm da istediği şeydir... türkiye hristiyanlar tarafından değerli kılınmıştır ve de türklere yakışmıyordur... türklerin elinden savaşla alamadılar, başka yollar deniyorlar...
bu slaytta da turkiyenin, bir hristiyan cenneti oldugu soylenmek istenir kimisine gore... bunu izleyen konsey(kurtlar vadisindeki gibi dunya konseyi vardir) turkiye'yi hristiyanlastirmak icin gaza gelicek ve de daha hizli calisacaklardir...
dikkat ederseniz gorursunuz ki; turkiyenin degerleri sadece dunyanin kabul ettigi degerler olarak sinirlandirilmistir... bizim daha onemli fakat turkleri anadolunun sahibi yapan, ustun kilan tarihte ustunlugunu gosteren dise dokunur bir bilgi verilmemistir...

not: bu fikirler tamamen ozneldir(kisiseldir) aksi iddia edilebilir... tartismaya gerek yoktur...

Tathar Elanessé 03-13-2006 01:48 PM

sana katılıyorum arkadaşım rotaryanları biliriz.....!

mgurkan 03-13-2006 04:39 PM

sana katılıyorum arkadaşım

serdar09 03-15-2006 07:21 PM

rotaryanların dünya üzerindeki yahudi grublarının türkiye ayağıdır.bunun için hiç bir zaman karşılıksız bir şey yapmazlar..size para verirler ama kültürünüzü,dininizi terk etmenizi isterler ...böyle yapmacık şeyleri çok gördü bu millet....vatan sevgisi ve aşkını görmek isteyen çanakkalede ölen insanlara baksın....

emree01 03-15-2006 07:31 PM

güselmiş kanka

sparki 04-22-2006 09:32 AM

eyvallah kanka güzel çalışma

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:02 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.