![]() |
Kadınlardan Asla Duyamayacağımız Sözler...
Kadınlardan Duyamayacağımız Sözler…
1. Peki aşkım, öyle olsun. 2. Bugün anneler günü, annene gidelim. 3. Kaç çocuğumuz olsun hayatım? 4. Sen maç izlerken ben ütü yaparım. 5. Bugün Pazar, istediğin kadar çarşıda kalabilirsin. 6. Yok hayatım istemem, herşeyim var çok şükür… 7.Seni seviyorum aşkım 8.Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor. 9.Baaaak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım 10.Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu. 11.Evin küçüğü büyüğü olmaz şekerim. Ev evdir. 12.10 Milyon fazla bana, 5 ver sen. 13.Abime söyleyeyim, seni şirketine finansman müdürü yapsın. 14.Bu sene tatile gitmesek de olur. 15.Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter. 16.Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin 17.Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun. Bir kaçını duysamda çoğunu duymadım.. |
aslında bunların hepsini söyleyebilen bir kadın olabileceğini düşünmüyorum..bazılarının bir kadının ağzından çıkması imkansız bence..şöyle de bir şey var ki erkekler de buna benzer sözleri söyleyemiyor..karşılıklı yani..
paylaşım için teşekkürler..:smile: |
ayten e katılıyorm paylasım ıcn tesekurlerr........!!!:smile:
|
bu sözleri duyamazsınız tabii. neden söyleyelim ki. hak ediyor musunuz bi düşünün önce isterseniz...
|
Alıntı:
siz kadınlar hepiniz aynısınız,asla seven bir kalp yeterli olmaz,hep daha fazlasını istersiniz,asla yeterince mutlu olamazsınız,çunku doyumsuzsunuz......! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşım senin yazdığına cevap yazdım ben. sen demişsin "siz kadınlar hepiniz aynısınız" diye bi kontrol et istersen. senin rastladığın bayanlar yanlışmış demekmiş ben napıyım. düzgün bakmıyorsunuz ki etrafınıza. bizim suçumuz mu bu.
|
olur mu ya bu sözleri bir kadından duymak için dünyanın sonu gelmnsi lazım yoksa hayatta söylemezler paylaşım için saol...
|
asla duyamıcagımız sözler degil...çogu duyulabilir...yeterki sularına gidelim...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.