![]() |
milli piyangodan büyük ikramiye size cıksa napardınız?
valla ben havayi ye gidip tatil yapar dım biraz ve altımada ferrari cekerdim peki siz ne yapardınız?:D
|
lüks bi daire alırdım kendime...
|
şuan çalışarak yapmaya çalıştığım şeyleri yapardım...
|
walla ben olsam önce annemin babamın önurlerinin uzatılması icin herseyimi verirdim sonra cakalın yukselmesine ve netteki en genis site olmasına yardım ederdim sonra cokk luks 1 triplex ev 1 porsche carera gt2 bi ferrari 250 mollarno alırdım sonra yazlık alırdım 3-4 tane pitbull köpek felan filan sürünmekten kurtulurdum en azından yaa
|
ferrari 575 marenello
selametle.. |
ben önce kendime bi yüzüklerin efendisi yüzüğü alırım soora da süper bi titanyum kordon saat,bahçeli ve tek katlı bir villa,mavi gözlü sibirya kurdu,şu anki en iyi bilgisayarı,knight onlinedan gold premium.gerisi de kalsın faize yatırırım.
|
Burayı terk ederdim
|
Alıntı:
herhalde işi gücü bırakıp dünyayı gezerdim.....! |
yapılacak o kadar çok şey varki bu para yetmeyebilir.
eskiden korsanların mekan tuttuğu adaları gezip görmek isterdim. sfenksi,piramitleri. alaskayı. yeni zelandayı görmek isterdim. kendime göl ve ormanlık bir arazide süper bir ev yaptırırdım. bi tane hummer cip alırdım. ve litrelerce üzüm suyu alırdım.(en sevdiğim meyve suyuda) |
valla fazla para adamı bozar elimizdekinden oluruz bu bir gerçek sonrada o parayla elimizden gidenleri yerine getirmek için çabalarız..böylece para gider ama aynı ben kala kalırım :((
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.