![]() |
Güçlü Sönmez
Baş Harfi O
Özlemle yanmış gönüller bir olmuş sonunda Birbirine aç bedenler dayanılmaz bir çekimle yapışmışlar birbirlerine Evin koridorunda, duvar köşesine sıkışmışlar Sanki ilk öpüşme gibi Ama deneyimin arttırdığı bir tatla O güne kadar yaşanan en güzel öpüşme Belki de birbiri için yaratılmış dudaklar kavuşunca hissedilen bir tat Bir dokunuşla mekan bilinci kaybolurcasına kendinden geçen iki aşık 'Aile var'lık çok durum yaşadıktan sonra akşam saatlerinde Ara sokaklardaki binaların otoparklarında Sonunda odaya gitmeyi bile unutturacak bir kendinden gecmişlik içindeler Ve bir şarkı geliyor bir yerden Yavaş yavaş bilinç yerine geliyor ve şarkının sözleri bir anlam kazanmaya başlıyor 'Öpünce anlıyorum, ben seninle yaşıyorum, gün birden beri kaç kere yoruluyorum Gidince anlıyorum, her şeyini özlüyorum, tenin benim gibi, kokunu içime istiyorum Birden bire hayatının tümü oldun, *******ine gün gibi doğdun, gidersen biri üzülür çok..' Birbirlerine bakıyorlar Gülen gözlerle çok derinlere Ve artık şarkılar onları anlatıyor.. |
** Gurbette Saklı
Belki avunursun şimdilerde mevcut sevgilinle Belki bambaşka kollarda ve dudaklarda görürüm seni bir gün Kimbilir belki kırarsın yine kalbimi eski günlerde ara sıra yaptığın gibi Belki de her gün olduğu gibi düşüncenle bile güldürürsün gönlümü Ama belkilerde değil bu aşk, ruhumun tamamında kaplı Başka koyunlara sığınmış sevgimiz gurbetlerde saklı Gözümdeyken, tenimdeyken özlerken seni Ulaşılmazlığın çaresizliği özlem duygusunu çoktan aştı İçinden çıkartma hiçbir zaman beni Ben seni çıkartmayacağım bu şimdiden belli Bu aşkın güzelliği yasaklığı değildi Elmanın iki yarısına bölünmüş ruhlarımızın Tekrar bir olma arzusunun çekimiydi |
**Ararım Seni
Gündüzüm karanlık, gecem karanlık Aydınlığı ararım, gösteren çıkmaz Dopdolu dünyada yalnızlığı seçmişim Benim için olanı ararım, yazık ki bulunmaz Yürürüm pürüzsüz ve dümdüz yolda Engeller ararım, bulunduğum yerden gözükmez Yolun geleceği karma karışık bilirim Çözüm ararım, yazık ki aklıma gelmez Düştüğüm zaman küçük olan bir kara deliğin içindeyim Çıkış yolu ararım, içeri ışık sızmaz Ne zaman, nasıl büyüdü bu kadar bu karanlık delik Yanıt ararım, cevabı saklıdır anlatılmaz Sardığım umutlar birer birer soldular Yenilerini ararım, birileri saklamışlar Benim gibi dünyanın bir köşesindesin can eşim Her yerde seni ararım, çünkü bizi bir gün ayırmışlar Güçlü Sönmez |
**Aşk Geri Döndü
Bir hayat çiziyorum önümde Onunla olmasını istediğim Kimsesizlik yarası oluştu içimde Onu gördüğümden beri Uzakta olduğu zamanlarda Başka kollarda İsyan eder oldum Bilmeden geçmişle geleceğin arasındaki bağı O zaten hep benimdi dedim Anlatmaya çalıstım bunu oyunun yazarlarına Hata yaptınız ve bizi yaktınız Ama görün bu aşk o külleri toplayacak Ve yıllarca anlatılacak bir hikaye oluşturacak Kaderin yazgısına karşı çıkacak ve onu tekrar yazdıracak Çok güçlü bir aşk doğdu sevgili melekler Cennetin gizli bahçelerinden çıkın artık Ve gelip bu aşktan ilham alın Dünyada gitgide eksikleşen şu duyguları yayın Biz bunun için size yardımcı oluruz Bunun karşılığında şu oyunu tekrardan düzgün bir şekilde yazın Güçlü Sönmez |
**Aşkla Savaş
Kaybetmeye razı olduğum bir savaştı bu Her akşam bir araya geldiğimizde başlayan Tartışmalarda eline koz olarak verdiğim Silahlarla beni alt etmeni beklediğim Beraber çok goller attık Ama bir gün bir de baktık Aynı takımda oynamayı unutmuş Rakip kaleler olmuş Birbirimize saldırıp Topa tutmuşuz Oysa Uyandığım her günün gecesinde Güler yüzünü tatmayı Seninle paylaşmayı Sarılıp uyumayı Hayal ettim Ama kaybettim... Her “merhabanın” ardında Savunma ve saldırı stratejileri gizli Her an ortaya çıkmaya hazır Dinamitin ucundaki fitili ateşleyecek Bir cümleyi bekler gibi Galiba ...........birileri .......................beyaz bayraklarımızı .................................................. .........yakmış Güçlü Sönmez |
**Avare
Bayım, kendinizi sıkmayın Yardım edilmekten korktuğunuzu görüyorum Kaç kilometre Yürüdünüz bu yollarda Kaç defa dünyanın etrafında Bayım, ellerinizi kaldırın Hiçbir zaman güvenilir bir dostunuzun olmadığını görüyorum Üç bacaklı köpeğiniz Bana hikayenizi anlattı Onun gözlerinde sizin kaderinizi gördüm Acı görüyorum, alay edilmişlik görüyorum Yoksulluk içinde parçalanmış umut görüyorum Geleceği kendim için öngördüğüme benzeyen Bir geçmiş görüyorum Tutku görüyorum, sahte yüzler görüyorum Silip süpürülmüş bir aşk görüyorum Lütfen söyleyin Bay Avare Hiç James Bond olmayı hayal ettiniz mi? Güçlü Sönmez |
**Bu Sabah Gitti
Yalnız kalmak senelerce Neye yaradı seni beklemek Sen bir köşede oturmuş Belki gülerken, belki ağlarken Ben gençliğimi kaybettim Bu sabah fark ettim Akşamlar çoktu, sabahlar yoktu Her yeni güne güneşi ben çizdim Bugün aynadaki adam bilindik değildi Özgürlüğü seçen, yeni macera diyen Ve sanırım seni silendi İnat mıydı, aşk mıydı Senelerdir öğrenemedim Ama gerçekten sevdim sevildim İnkar etmek namertlik olur sevgiyi Bak herşeyi paylaştığım Her aşk gibi bizimki de bitti Bu sabah aşk cennetine çekti gitti Güçlü Sönmez |
**Caddebostan
Bulurum seni geç olsa da Iska geçmiş hayatlar varsa da Uzaklarda bile yabancılaşmadan yaşayan Kalpleri hep aynı yerde atan Biliriz bekler bizi Caddebostan... Bir klasik olabilirdi Plajyolundan sahile inmek Ada manzarası eşliğinde Moda’ya yürümek O havanın kokusunda seni tatmak Caddebostan’da seninle yaşamak... Bir özlem ki Zaten elimdeydi Dünyada hiçbir şeye değişmeyeceğim Sevgine boyun eğdi Güçlü Sönmez |
**Çalınmış Dualar
Bir kara ağaç Hiç süsü yok Dalları yarım Gecenin içinde Tüm heybetiyle karşımda Eminim bir zamanlar güzeldi Fakat şimdi Karanlığın içinde Korkunun temsilcisi Benim de çalınmış dualarım var Yarım kalan ne çok isyanım Gözlerimi açtığımda Gördüklerim karşısında Geçici bir tatmin için Kendi bedenimi sarar kollarım Kimsesiz çocukların Rüyalarına ben de ortağım Güçlü Sönmez |
**Demir Attı Kızaklarım
Küçük bir kalp ile sana Tutunmuştum sıkıca Sen ise düşüncesizce Attın beni deli rüzgarlara Dualarında bıraktığın Tüm sözleri satın aldım Geçmiş denen zamana Birer birer kazıdım Fırtınalar koparttım Senden başka alem yokken Şimdi demir attı kızaklarım Mumlarını söndürürken Artık korkmuyorum sevmekten Yalınayak koştuğum çöllerde Büyüdüm ben Sen uzaklardan bakarken Yine de Aklımdan geçersin arasıra Gönlümün uzağında Bulurum seni bazen Kulağıma esen eski bir şarkıda Güçlü Sönmez |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.