![]() |
İlknur Çekici
Neden.
Neden gözlerin konuşurken sen susuyorsun; Sessizliğin arsız yanlızlığım kadar acı. Darmadağın ediyor yüreğimi sessiz çığlıkların; Ve ilk merhabaya hasret geçiyor günlerim. Bana ne kadar yakınsa o kadar uzakta kalanım, Anla artık tomurcuklanıyor sana baharım. İlknur Çekici |
Ağıt
Ağlasın gözlerim Dursun yüreğim Senden ayrı hayatı Yıllar yılı ben neyleyim Geceme bıraktın dipsiz uçurum Alnıma kazıdın kapkara yazı Doğmasın artık sensiz bir yazgı Bıraktığın yere yap mezarımı Adıma yakılsın ağıtlar Gecene serilsin al kanlar Bırakıp da gittiğin o mezar Estirsin ruhunda ayazlar İlknur Çekici |
Aklıma Düştüğünde
Aklıma düştüğünde Geceme katık ettim seni Günüme meze Sonra...... Çıkardım hüznü takvimlerden Sıyrıldım karanlıktan Uyandım umuda Yetmedi..... Tebessüm iliştirdim yüzüme Sevda ekledim şiire Gözlerini gördüm her yeşilde Sonunda.... Aşk ektiğim toprak Hasat verdi mutluluğa Soyundu yüreğimiz tertemiz yarınlara İlknur Çekici |
Aklımdasın
Yatıyorum aklımdasın, Kalkıyorum aklımdasın, Yemek yiyorum aklımdasın, Su içiyorum aklımdasın, Yürüyorum aklımdasın, Koşuyorum aklımdasın, Gel gör ki yanımda bile uzaktasın. İlknur Çekici |
Aldırma
Sorma neden dertli gönlüm Aldırma akan yaşlarıma Elbet diner acım Boşver yıkılsam da hergün Gözlerim ağlamaktan görmez olsa Kalbim sızlamaktan çarpmaz olsa Dert etme sakın Geriye dönmem asla Kırdığın kalbimi onarabilir misin? Akan yaşlarımı dindirebilir misin? Geçmişi geri getirebilir misin? Eski sen olabilir misin? Aldırma................ (EDİRNE/İSTANBUL/GÖYNÜK) İlknur Çekici |
Alışamam
Dayanamam seni görünce Ağlarım o an delice Göz göze geldiğimizde Tekrar dönerim geçmişe Ne güzel bir aşk dı yaşanan Şimdi yırtık bir resim geriye kalan Bu acıyla yaşıyamam Sensizliğe alışamam İlknur Çekici |
Anlat
Bana aşkı anlat Tozpembe sevda çiçeklerini *******i uykusuz geçirmeyi Bana gökkuşağını anlat Renklerin dans edişini Doğanın huzura dirilişini Bana sevdayı anlat Koşulsuz sevmeyi geleceği Bir dilim ekmeği bölüşmeyi Bana mevsimi anlat Aşka uçan kelebeği Yalnız kalan kardeleni Bana bu şehri anlat Gözlerinin değdiği köşeleri Sen kokan yeşilleri Anlat seni, beni, bizi Sevgi kokan hikayemizi Hasretler giyinince ölüp ölüp dirilmeyi İlknur Çekici |
Annem Benim
Annem benim yoku var yapan Her nazıma katlanan Bu dünyada herşey yalan Tek sensin bana kalan Bilmesen de sevdiğimi Göstermesem de sevgimi Beni bu dünyaya bağlayan Unutulmayan sen annem İlknur Çekici |
Artık Olmaz
Hayatım bomboş bir sayfa Baştan yazacak gücü bulamam artık Yollarımın hepsi kapanmış Engelleri bi çırpıda aşamam artık Dostlar geçip giden yıllarda Umudum dağların ardında Sende yoksun buralarda Ben mutlu olamam artık (İSTANBUL) İlknur Çekici |
Aşk
Hangi durakta indi aşk Hayat trenlerimden Hangi baharda koparıldı Geçmiş mevsimlerimden Doruklarda kardı aşk Hiç erimez saydığım Sürgün vermiş çınardı aşk Uzun ömürlü sandığım Meğer deli rüzgarmış Dokunup yıktı geçti Beni ben yapan güzellikleri Bir anda alıp geçti |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.