![]() |
Kendimizle barışık olmamızı sağlayacak olumlu telkinler
*Vücudumdan memnunum.
*Menopoz yaşamın güzel bir dönemidir. *Menopozda kendimi daha bağımsız hissediyorum. *Sağlıklı ve canlı bir bedenim var. *Dengeliyim. *Mutlu ve huzurluyum. *Menopozla başa çıkabiliyorum. *Menopoz yeni bir başlangıçtır. *Hem içim hem dışım güzel. *Menopoz sayesinde yüzüm daha çok parlıyor. *Her geçen gün daha da güzelleşiyorum. *Kendime güveniyorum. *Kendimi olduğum gibi seviyorum. *Her gün kendime zaman ayıracağım. *Enerji dolu, kusursuz bir vücudum var. *En iyisini hak ediyorum. *Enerji doluyum. *Her gün kendimle ilgili yeni yeni şeyler keşfedip mutlu oluyorum. *Menopozdayken diğer kadınlarla duygularımı paylaşmak ve dayanışma içinde olmak hoşuma gidiyor. *Artık insanlarla birlikte olmaktan daha çok hoşlanıyorum. *Tanrıyı, ailemi ve dostlarımı seviyorum. *Kendimde ve başkalarındaki güzellikleri gösterdiği için tanrıya şükrediyorum. Düzenli olarak kendinize olumlu telkinler göndermelisi*niz. Kendinize en uygun olan telkinlerde yoğunlaşmaiı, ya da, kendinize uygun yeni telkinler üretmelisiniz. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.