![]() |
Duy Ankara !...
bana mail oalarak geldi,yorumsuz ve degiştirmeden yayınlıyorum
saygılar flywalker 06/03/2006 SAAT 17,00 BATMAN’DA TERÖRİSTLERİN PUSU KURARAK UZUN NAMLULU SİLAHLARLA TARADIĞI POLİS MİNİBÜSÜNDEKİ 4 P O L İ S MEMURUNUN ŞEHİT OLMASI ÜZERİNE YAZILMIŞ BİR ŞİİRDİR… Duy Ankara Bir ******** ölünce insan hakları oluyor Sokaklar, caddeler yandaşlarıyla doluyor Vatan için milletim için POLİS can veriyor İnsan hakları, Ankara neredesiniz, ne oluyor. Uluyor kuduzlar sarılmış vatanın her yanı Klişe söz diyeceksiniz kalmayacak yerde kanı Uyanın artık, ******** sarıyor her yanı İnsan hakları nerede, nerede Ankara. Ağlıyor bak analar evlatlar bacım Anılmaz mı sanıyorsun şehidim sen öcün Ankara desteklemese de yeter gücüm Biz kahraman, vatan için can verenlerdeniz. Altı Mart’ta teröristler sahnede yine Kulağın sağır, gözün kör, bakanlık senin neyine Bir başsağlığı bile yok, felç mi indi eline diline Teröriste giderdin, nerdesin şimdi Ankara. Yasaları çıkarıp teröristleri saldınız POLİS otosu pusuda tarandı nasıl zevk aldınız Dilleriniz mi tutuldu buna bitaraf kaldınız Adaleti böyle mi dağıtıyorsunuz siz Ankara. Yok, yok bu sözlerimle kazancım, karım Sarabilir misiniz şimdi kanayan bu yarayı Alında siz harcayın verdiğiniz üç kuruş parayı Bu haykırış bu isyanı POLİSİN sesi duy Ankara, Kesseniz çıkmaz bedenden bir damla kanım Gitmiş gencecik dört aslan gibi can yoldaşım Ankara da suskun duruyor benim başım Bu isyan bitmez bilesin sen Ankara . Toplanmışlar hepsi Ankara da gelmişler başa Sözlerimi söylesem çatlardı ben kayaya taşa Dağdaki sevinir bakan bizimle diye dört döşe Kulağın sağır gözün kör mü oldu Ankara… BİR POLİS EŞİ OLARAK BU MAİLİ SİZE YOLLADIM.. LÜTFEN SİZDE DUYARLI OLUN... VE TANIDIKLARINIZA YOLLAYIN... ASLIHAN GÜRGÜN ULUSOY |
paylasım için saol kanka....
|
paylaşım için soal
|
paylaşım için sAOL
|
paylaşım için saol
|
kalleşlik kanlarında,iğrençlik kokularında,kahpelik analarında,satışlık atalarında var.tuzlanmamışlar.ezan dinmez diyen,bayrak inmez diyen,şehit ölmez diyen milyonlarcası var.
|
sagol.
|
Ellerine sağlık aslan kardeşim...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.