![]() |
''Şampiyonluğa ulaşmamız için..''
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un kulüp başkanı Olgun Aydın Peker, takımın şampiyonluk hedefine ulaşması için herkesin el ele vermesi gerektiğini belirtti.
Peker, yaptığı yazılı açıklamada, bir başkan olarak gerek kendinin gerekse de yönetim kurulu üyelerinin bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek, bu hedeflerinin Giresun için olduğu kadar, kentin siyasetçileri ve sivil toplum örgütleri için de önemli olması gerektiğini kaydetti. Kulüp başkanlığı süresince tesisleşme ve altyapıya verdiği önemin kamuoyu tarafından bilindiğini anlatan Peker, şöyle devam etti: ''Şu anda geldiğimiz konum itibariyle Giresunspor tesisi inşaatı ve antrenman sahası yenilenme çalışmalarına başlanmıştır. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Fakat bu hedefte olmazsa olmaz olarak baktığım karşılaşmalarımızı oynadığımız Atatürk Stadı inşaatına maalesef hala başlanamaması bizleri son derece üzmüştür. Bu konunun bir an önce çözülmesi için gerekli siyasi desteğe acilen ihtiyacımız vardır. Biran önce stat zemininin yenilemesine başlanması için yanımızda olması gerekenleri göreve çağırıyorum. Bu çağrımızı dikkate alıp Giresunspor şampiyonluğu için ellerinden geleni yapacaklarından hiçbir şüphem yoktur. Takımın şampiyonluk hedefine ulaşması için herkesin el ele vermesi gerekmektedir.'' |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.