![]() |
Seni SeviYorum Diyen ErkekLere Hazır CevapLar :)))
Bende demekle yetinmek istemeyenler için alternatif "seni seviyorum cevapları"... -Seni seviyorum. -Teoride mi pratikte mi? -Seni seviyorum. -Anlaşıldı tamam. -Seni seviyorum. -Bende...Yani bende beni seviyorum. -Seni seviyorum. -Havalardandır.Banada oluyor bazen. -Seni seviyorum. -Neden? -Seni seviyorum. -Üzülme zamanla geçer. -Seni seviyorum. -Başka ne gibi hünerlerin var? -Seni seviyorum. -Eee... -Seni seviyorum. -Kendine yazık ediyorsun vallaha. -Seni seviyorum. -Gücün banamı yetiyor? akranlarını sevsene!!! -Seni seviyorum. -Beni bu işlere karıştırma ne olur... -Seni seviyorum. -Allah razı olsun -Seni seviyorum. -Allah razı olsun ( favori lafım :D ) |
-Seni seviyorum.
-Allah razı olsun bundan sonra benim de favori lafım:p |
bak sen sözlere daha dikkatli olmam lzm :)
|
Çok güzel cevaplar
hele gücün bana mı yetiyo git akranlarını sev cevabı süper |
-Seni seviyorum.
-Beni bu işlere karıştırma ne olur :D:D |
iiiiicevaplar
Is/Sızımdın sen . . . Köhne bir aşkın kırıklarını toplarken bulmuştum seni. Ve seni bulmuşken tam da , kendimi kaybetmiştim sende. Yüreğine yaslanmıştım küçücük yüreğimle. İmkan/Sızımdın sen. . . Geldiğinde yağmur vardı , ıslaktım.Düşlerime kelepçelenmiştim.D/üşüyordum. Yağmur vardı. . . Islaktım. Bir sızının tam ortasındaydın sen. . . ıs/Sızımdın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.