![]() |
Kullandıgınız model
Kankalar kullandıgınız telefonun markalarını özelliklerini fiyatı ile buraya yazarsanız yeni telefon alcak kankalarımıza yardımcı olmus oluruz
NOKİA 6260 ilk olarak ben nokia 6260 gercekten guzel bi telefon ama cok hassas kız telefonu bence ama bi hata yapıp aldım satıcagım qickword ve qickpoint yazılımları mevcut cok kullanıslı bi telefon ekran 360 derece dönebiliyor ve daha bircok özellik barındırıyor YA Sizinki ? 650 YTL :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: |
aynı modeli kullanıyormusuz.......
|
ne olursa olsun ben telefonumdan memlunum deyistirme fikrinide biraz ertelesem iyi olcakk
|
6670 kulanıyorum gusel bı tel valla tavsıye ederım
|
t630
tavsiye ederim |
KANKA BENİM TELEFONUM KVK 'lı
NOKİA 6600 GÜZEL ve Çok amaclı bilgisayar gibi telefon Avea satış merkezinden sıfır modelini sordum 425.000.000 dedi ikinci eli 250-300 milyon arasıymıs diye duymuştum ----------------------------------------------- Sony ericsson t630 var onun da fiyatını bilmiyorum |
benimki sıemens c70 ama fiyatını merak etmiyom fazla nede olsa parasını ben ödemiyom :D
|
kankalar bu kadar kisimi yazıyo yaa fiyatları bilgileri ile yazsanız diyorum...
|
siemens a65 tavsiye etmem berbattttttt ötesi
|
6600 iyi telefon 400 e kaptım ben sıfırını:smile:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.